Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (214)
Raspunsuri - Pagina 5
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bikmaria sa va arat si ce a mesterit ALEX asta seara : http://good-times.webshots.com/photo/2365872680102550981tNQpYW BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi |
Tare frumos!!! Sunt clipe magice pentru ei!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Sabina spune:
Eu am fost azi la un curs de foto si m-am intors la 10 jumate noaptea. Gh doarme de vreo 2 ore jumate fara sa-si manance mamaliga si fara baita si fara tzitzi
A adormit sugandu-si degetu.
Sapt trecuta a dormit de la 6 la 8 si cand m-am intors l-am preluat cum se cuvine.
Sunt o mama f f rea daca odata pe sapt il las adoarma cum o fi? e de la 6 la 10 cursul. Si e f bun.
Colac peste pupaza, maine la 10 vine o prietena pe la mine si marieta nu a venit sapt asta, ca s-a internat sa-si faca analize.
Trebuia sa vina azi, deci arata casa ca la nebuni, cum rezolv eu pana maine?? vaaaai.
Maria, Alex a facut singur asta? wow!!!! Felicitari!
Rox, e bestiala Alex.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
bikmaria spune:
am pus si eu cateva poze noi daca doriti,poftiti aici
http://good-times.webshots.com/album/568377568DzAyvW
Sabina spune:
Urmi, felicitari verisorului!

Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
urmychance spune:
Am ajuns si eu la zi.
Luy - noi am cumparat aparat pt aerosoli si l-am folosit cand avea Tudor 3 luni, avea bronsiolita. Noi le-am pus in solutie de la chicco, dintr-aceea de dezinfectat. Totusi, cred ca e ok si daca le speli cu apa si pur sau ceva de genul asta. Apoi am pus medicamentele recomandate de dr. in locul unde tb si am dat drumul. Asa cum a zis si Cecilia nu tb sa stea musai cu masca lipita de fata, ci sa "prinda" aburii. Tot procedeul dureaza pana se termina medicamentele. Puteti face si pauza daca vreti, de cateva secunde-minute. Eu ii cantam lui Tudor " Veronica", asta a functionat la el de cand era nou-nascut. Chiar si acum. Sper sa va descurcati. Noua ne-a dat Adrenalina, Ser fiziologic si parca dexametazona.
Sim - imi mai dai si mie ftp-ul, te rog?
Erina spune:
Foarte frumoase Maria. Am admirat pe mami si Teodora. Foarte elegante si frumoase in rochiile de la nunta!
Vad ca Teo are doua pasiuni in comun cu Daria: sertarele si masina de spalat!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
bikmaria spune:
SABINA
nu mai gandi ca esti o mama rea ca vin o fuga la tine si iti dau o bataita ,dar te ajut sa faci si ordine in locul Marietei tale ,cum poti sa gandesti ca esti o mama rea doar pt ca o data pe sapt mergi la un curs 4 ore ? tu esti o mama DEOSEBITA si copii tai sigur simt asta
,hai fruntea sus nu te mai invinovati atat .
Pe ALEX l-am ajutat si eu la dovleac 
Sabina spune:
Maria, ai fost superba la nunta! Teo o dulceata, dar asta stim, poza cu sertarele e dementiala
Sim, cum adica nu vezi pozele??
hai ca-ti dau invite pe mail
Luy, va pup si sa se faca repede bine Maria.
Noi n-am folosit niciodata aerosolii, imi pare rau ca nu stiu ce sfat sa-ti dau 
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bikmaria sa va arat si ce a mesterit ALEX asta seara : http://good-times.webshots.com/photo/2365872680102550981tNQpYW BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi |
Super, ce baiat priceput!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
bikmaria spune:
SABINUTZA cat priveste vizita prietenei tale de maine ,faci si tu ce poti,daca prietena ta este o prietena adevarata intelege ca asa este intr-o casa cu doi copii mici ,este dezordine chiar daca faci zilnic ,asa ca nu mai fi suparata ,viata este roz ..ca nepotica ta