Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (214)
Raspunsuri - Pagina 20
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Cine a facut analize de sange micutilor? Erina, parca tu? Din vena recolteaza? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
se recolteaza si din degetel.
emma
Roxana_G spune:
Urmy,
tare haioasa baia in spanac. Hai ca nu e chiar tot in cap, mai este si pe maini si pe masa. 
Yaia, dar ce de sesiuni foto faceti. Nici nu mai ajung membrii familiei voastre, atacati si batranei de pe strada.
Totusi intreaba-l daca e Mosu si daca da, ii trimit scrisoarea Alexandrei. Ce examene mai ai?
Papanash, eu beau vin alb sec la orice, chiar si la mancarurile care s-ar preta la vin rosu. Si chiar si fara mancare. Acuma adevarul este ca nu orice vin alb sec, am cateva preferinte.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Carpatina, eu din vena i-am recoltat lui Bubu. Zicea Erina ca nu toate clinicile se risca, la Medicover au prestat fara probleme. Alexandrei i-au recoltat la 5 luni tot din vena.
Maria, lasa-l incolo de calculatorist, ca am reusit sa imi setez singura instrumentul de lucru si l-am iertat.
Sabina, eu cred ca e normal sa il intereseze mai degraba copiii decat mama. Mai tarziu o sa iti faci griji daca il interesezi tu mai mult decat copiii.
Care va sa zica ai scapat cu bine de vizita prietenei, desi eu cred ca de fapt nu era asa mizerie cum zici tu, nu ca nu a observat fata.
Luy, pai exact asa era si Bubu, tusea la somn si uneori cand alerga prin casa. Imi pare rau ca nu a mers cu aerosolii, si inteleg cat de greu e, eu una m-am dat batuta. Sper sa nu fie nevoie de antibiotic.
Deci era sa crezi ca era Bubu in poza?
Si mie mi se pare uneori ca seamana, alteori nu imi par frati.
sigur Maria va fi atomica. Sa inteleg ca Alex nu l-a speriat pe Mihai cu energia ei?
Cecilia, eu sunt ocupata si sambata si duminica. Sambata este nunta, duminica ne-au invitat la masa. Dar va puteti intalni voi cu SabinaY si ma vad eu cu ea in alta ocazie.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Apropos de plicuri si posta (a nu se citi "poze"
), nu a primit nimeni coletul? Putin probabil ca Yaia sau Moldoveanca sa le fi primit deja, poate nici Carpatina. Dar Celia? Myral?
Rox ,
Poze
crishtina spune:
Luy eu i'am facut de 2 ori aerosoli lui Robert. Si cand auzeam alte mamici ca e simplu, ca le place copiilor nu intelegam cum
Prima data avea 4 sau 5 luni si atunci reauseam doar cand era sotul acasa si unul il tinea in brate cu masca si celalalt dansa cu jucarii tzipatoare cantat si alte treburi pana se termina. A doua oara acum cand era mai mare...cu vreo luna sau doua in urma si data asta am reusit si singura. Cu niste filmulete de copii Baby Einstein...cu animalele ii place lui(daca vrei ti le dau) banuiesc eu ca e ceva asemanator cu Baby tv de la voi. Pana atunci nu l'am lasat deloc la desene...filmulete si altele...dar atunci am facut exceptie...si de atunci ii cam plac si recunosc ca ii dau mai des... Sper ca ti'am fost de folos.
Aaaa...si daca aparatul nu face mare zgomot poti sa ii faci prin somn...la Robert nu as fi reusit asa...ca are somnul tare fin si imediat se trezeste...oricat de putin zgomot ar face.
Crishtina &
Robert
09.09.2007
papanash spune:
am venit si noi de-afara,m-am plimbat mult ca adormise ghighi in carut si daca stateam pe vreo banca adormeam si eu
ca sa intram in casanu se poate decat cu ghighi treaz si in picioare sapot cara eu carutul pana la lift.
Rox, nu mai stiu treaba cu Loredana menajera, vad ca e un anunt pe site , o cheama Loredana,o cunosti sau e coincidenta. Ca m-a impins nevoia si as merge pe recomandari. n-o mai chem petanti aia ca nu-mi place deloc, e foarte superficiala si inceata.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
ANDREEA11 spune:
Tomasa pai Priorix ul e gratuit de la stat.
Multumesc mult de raspunsuri sunt obosita moarta. Am gatit toata ziua si acu tb sa ma duc sa curat. Tati e cu Cris afara. Cris are obrajii rosii o fi de la canini???? Nici nu a prea mancat azi.
papanash spune:
Urmy, am vazut pe Popeye marinarul , e un scump .
Nici noi nu suntem cu hallowenul. cu toate ca m-ar distra sa-l costumez pe Ghighi, dar e prea mic sa stie de asta, oricum nu suporta nimic pe cap....sa vedem.
cica sa iesim maine din Bucuresti,nu stiu pe unde, de soacra si parinti m-am tot lovit in ultima vreme, as merge la munte. daca nu mai intru pe-aici inseamna ca suntem plecati.
Carpatina, sper ca intrebarea ta sa fie doar curiozitate, sa nu aveti nevoie de asa ceva.
Sim, nu ne-ai dat poze de la sesiunea foto a lui Stefan.
Devylla, stai linistita, intai socializeaza cu neamurile, imi inchipui ca-s toti gramada pe voi. Ai grija de pitica
.
Rox, petrecere frumoasa la nunta .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
bikmaria spune:
| citat din mesajul lui carpatina Mariooo.. pozele sunt de la 2 nunti diferite.. asa-i? Sunt uimita ce echilibru are zvarluga ta.. acolo in poza cu capul jos is fundul sus.. ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Da mai duamna asa este sunt de la doua nunti diferite ,dupa ce ti-ai dat seama,dupa freza?
de cand cu criza asta mondiala am inceput sa pun bani la saltea 
Iar zvarluga mea asa este ,face echilibristica ,nu degeaba ii spune taica-su Nadia Comaneci ,seara are program artistic ,sare se da peste cap ,se catara pe patut ,iar eu dupa ea ,de aici silueta mea

bikmaria spune:
| citat din mesajul lui urmychance asa m-am suparat, tudor si-a pus tot spanacul in cap. Tudor- 17.09.2007 |
Te cred ca te-ai suparat ,dar eu nu pot sa ma opresc din ras ,
Tudorelu spanacelul
si pe mamica lui