Diferenta de varsta
Raspunsuri - Pagina 7
Lemoni spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mindy
Ai dreptate Mai ales daca ne apare asa ceva in cale http://www.youtube.com/watch?v=C1TTQPbKz78 e bine sa nu zicem categoric Niciodata! :)) |
Pei la Matthew cine e tuta sa refuze dar nu e pustan ,are si el 39 de ani , e ziua lui curind 4 noiembrie 1969.
carmita_baby spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lemoni
Pei la Matthew cine e tuta sa refuze dar nu e pustan ,are si el 39 de ani , e ziua lui curind 4 noiembrie 1969. "To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet." Charles Haanel |
da ma da` si pentru unu de 39 se gaseste una de 49
Mello motanelul iubit
Yasmine spune:
La noi, eu din '71, mnealui din '60, in realitate 10 ani jumate.
Caz real e bunicul prietenei mele, ramas vaduv si recasatorit cu o femeie cu 20 de ani mai tanara decit el, el a murit la inceputul anului, la 79 de ani, si ea e devastata, de cind a murit el, nu-si gaseste rostul, parca in juma de an a imbatranit cu 10 ani, sufera ingrozitor.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
adriana spune:
Pisigri, extraordinar!!! parca as fi scris eu mesajul asta..
La noi la fel.
Absolut la fel..
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri 22 de ani in plus, el casatoriti de 3 ani, impreuna de aproape 7, bebe pe drum. si mie mi-au placut intotdeauna barbatii mai maturi (adica sean connery in loc de di caprio )... avantaje? nu cred ca exista avantaje care sa derive in sine din aceasta diferenta de virsta; ce ma "avantajeaza" pe mine este ca mi-am luat un barbat trecut prin viata, cu niste "ale lui" din care e putin probabil sa mai iasa de acum incolo (si care din fericire se potrivesc cu "ale mele"), care a avut de unde alege alta nevasta (nu ca ar fi fat-frumos, dar ... ar fi avut de unde alege) dar m-a ales pe mine. dezavantaje? ma sperie foarte tare perspectiva ca "in mod normal" viata ne va desparti tot cu vreo 20 de ani diferenta, dar in final, niciodata nu ai de unde sa stii cind inchei socotelile cu viata; putem muri miine intr-un accident de masina, si atunci de ce sa imi refuz 1, 2 sau 10 sau 20 de ani de fericire alaturi de barbatul pe care il iubesc? in "viata reala" cred ca nu se pune foarte des problema intereselor materiale; astea apar la alta scara, printre vedete, personalitati, oameni cu adevarat bogati... dar ce e mai important: relatia noastra nu ar fi avut sanse de reusita daca nu am fi fost amindoi putin "ciudati": el, cu un fel de..."boem-ism" uneori, care il ajuta sa imi iubeasca alintatelile si copilariile, eu matura pentru virsta mea, atrasa de aproape tot ceea ce e legat de anii in care avea el 20-30 de ani: muzica veche, unele filme vechi, nu mi-a placut sa merg in discoteci niciodata, am citit mereu f mult, etc. ca o paranteza, amindoi credem ca ne-am nascut prea tirziu; tare ne-ar fi placut sa avem vreo 20 de ani si sa fi trait woodstock-ul... if you can't say something nice, then don't say it at all |
Lorikay spune:
Intre mine si sotul meu este o diferenta de 5 ani...in plus la mine. Daca m-ar fi intrebat cineva acum 10 ani cum n-as vrea sa fie sotul meu as fi spus: mai mic decat mine sau mai scund decat mine. Dar iata ca timpul m-a contrazis: e mai mic. Macar mi-a ramas cealalta: are 2 metri.
rhoneea spune:
Eu am 21 si sotul are 37.Deci o diferenta de 16 ani intre noi,ne intelegem perfect si sa ne tina Dumnezeu asa in continuare.
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
CORNELIAP33 spune:
Si ca sa fiu pe primul loc "la diferente", intre noi sunt 31 ani (el ii are pe astia in plus) .
Suntem impreuna de 9 ani si casatoriti de 7. N-au fost interese materiale(aveam amandoi tot ce ne trebuia), ne lipseam unul altuia. Ne-am indragostit intr-un fel in care nu credeam ca este posibil decat in romane siropoase (desi atunci cand s-a intamplat ne cunosteam de vreo trei ani, fiind colegi de serviciu).
Exista unele nepotriviri, pe care uneori le pun pe seama varstei, desi poate ca nu ea este cauza...ex.in concediu cand eu as haladui de dimineata pana seara, prin toate orasele, pe toate plajele, magazinele, etc. etc, el adora hoteluri all inclusive de 5 stele, un sezlong si o umbrela de soare.
Cu toate cele, sunt sigura ca el este omul meu si nu mi-l doresc altfel, pentru ca stiu ca-l iubesc pentru ca este asa cum e.
Pentru ca gasesc la el tot ce-mi lipseste mie: rabdare, calm, intelepciune, echilibru, ... si un munte de dragoste.
Intrebai Lo li ta de gura lumii... pe mine nu m-a intresat niciodata, sunt cat se poate de sigura de mine si cam neconformista. In 9 ani i-am vazut ope multi trecand de la starea "socat" spre "sfatos" spre "entuziasmat" spre "apreciativ".
Stiu ca exista un risc major ca eu sa fiu cea care va ramane singura intr-o buna zi si doar cand ma gandesc simt o durere imensa care ma sufoca si am impresia ca nu voi supravietui unei astfel de situatii, dar... nu ma mai gandesc la asa ceva deloc. O sa vad atunci ce o sa pot face....
Dragostea nu are varsta, asa cum nu are in vedere multe alte criterii. Si poti alege sa iubesti, sa fii iubit si sa fii fericit sau sa fii in randul lumii...
Cornelia si taurasul Rares Costin (22.04.2002)
Fotografii
Grecia2008
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Mia. spune:
Mie imi plac tineri si frumosi : gen frumosul lui Demi Moore sau blondul Jason Lewis din "Sex and the city" (prietenul Samanthei).
Sotul e cu 6 ani mai mic.
Lo_li_Ta spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lemoni
Pei la Matthew cine e tuta sa refuze dar nu e pustan ,are si el 39 de ani , e ziua lui curind 4 noiembrie 1969. "To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet." Charles Haanel |
Eu sunt tuta! Nu-mi place asta nici sa ma bati! Cred ca sunt eu defecta, ma enerveaza astia cu aer de pusti.
guess spune:
el are 46ani si ea are 24 ,se iubesc,au un copil superb,se inteleg.....asa ca iubirea nu are varsta