Diferenta de varsta

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Guestus, in sfarsit iti dau dreptate , oare vine sfarsitul lumii?

Si eu inainte de sot am iubit un barbat cu 19 ani mai mare ca mine. Eu aveam 20 de ani si el 39. Nu am avut nici un fel de complex.

Felicitari fetelor care sunteti fericite alaturi de sotii vostrii, indiferent de cat de in varsta sunt.Nu ascultati gura lumii care trancane din inertie :).Are mama o vorba...nu e frumos ce e frumos, e frumos ce iti place tie!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicastefan

Citat:
citat din mesajul lui Otilia

Citat:
citat din mesajul lui monicastefan

Buna Otilia, ma bucur sa te gasesc aici. imi pare rau sa aflu de tatal tau ca e asa bolnav. Ce mai faci. Sunt Monica din Bucuresti. Iti mai amintesti?

Scuze de off-topic, dar nu reusesc sa-mi dau seama de care Monica e vorba, pot sa am un indiciu in plus? ;)

Bijoux passion
Adélie la p'tite souris

Floricici din gradina mea

ok, incerc. foarte greu. cand ai plecat eram studenta inca, la psihologie. am fost o fana a ta

Gata, acuma stiu! Vorbim mai multe pe privat. ;) Pupici!

Bijoux passion
Adélie la p'tite souris

Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sterge spune:

Cred ca diferenta de varsta uzuala / normala e de 5-10 ani, el fiind fireste cel mai in varsta.
motivele sunt multiple: este probabil, pe cat de neplacut, pe cat de clar sper, ca timpul isi pune amprenta mai incet pe barbati.
aspectul doi este cel material: dif de varsta ii permite lui sa aiba deja o pozitie sociala si materiala stabila.
despre cuplurile egale ca varsta, ori chiar invers, nici o problema, daca - atentie, este doar punctul meu de vedere, daca au crescut impreuna, daca au imbatranit impreuna.
cand apare un divort de fosta, sigur ca urmatoarea ... cu cat mai tanara, cu atat mai bine.
daca tot nu a fost sa fie casnicie, sa fie macar distractie.

wow - ce tunete va atrage asta :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinut73 spune:

Buna,
Este primul meu mesaj scris pe acets site.
Diferenta de varsta intre mine si partenerul meu este de 10 ani...,eu mai mare. Cred ca este foarte important ceea ce simti si ce anume iti doresti de la viata.Virsta chiar nu conteaza. Sa ai o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui sterge
wow - ce tunete va atrage asta :-)

Io zic ca te flatezi singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emma_ spune:

Eu pot sa spun ca am experimentat amindoua partile.
Prima mea casnicie a fost cu un tip mai mare cu 10 ani decit mine.A fost ok o perioada, el avea tendinta sa conduca, avind grija sa-mi aminteasca mereu: "tu nu stii, eu am trait-o pe asta". Cind am inceput si eu sa ma maturizez asa pe la 25 de ani si sa vreau sa fac lucrurile cum ma taia capul, s-a schimbat foaia, certuri, scandaluri, etc...
A doua casnicie...sotul e mai mic cu 6 ani decit mine. Da ,in unele chestii pare putin imatur, dat sint chestii minore. Pot sa spun ca sintem pe aceeasi pagina, de cele mai multe ori.
Diferenta de virsta nu are de a face cu caracterul omului.Virsta e doar un numar pus pe hirtie.
Stiu multe cupluri cu diferente enorme de virsta intre ei, cam 20 de ani si se inteleg perfect.
In opinia mea asta este un detaliu minor.

Mergi la inceput