Diferenta de varsta
Raspunsuri - Pagina 16
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lo_li_Ta 1. Sau ce-ati zice daca m-ati vedea pe mine la 27 de mana cu unul de 17? 2. Si cine e cu adevarat impacat cu sine nu vad de ce s-ar simti jignit in nicunul dintre cazuri. |
1. As zice ca e fix problema ta cine-ti provoaca si-ti cauzeaza. Si hai sa-l facem pe-ala de 18 ani ca sa nu se scandalizeze nimeni.
2. Asta suna cam a psihologie de doi bani. Asa o fi, maica. O fi greu de inteles ca 'dizgratios' si 'de prost gust' sunt expresii derogatorii.
Lo_li_Ta spune:
1.asta intr-o lume ideala.
2. nu e deloc psihologie de 2 bani. Daca eu spun "UNELE cupluri in care diferenta e mare,femeia fiind mai batrana, sunt dizgratioase" si X-ulescu sare ca e jignita, e clar ca s-a simtit si ca a facut click cu ceva ce era deja in capul ei. Ca la logica stii? Cand spui "Unii S sunt P" nu se intelege niciodata ca "Toti S sunt P." Si la urma urmei, de ce atata tam tam? Nimanui nu-i pasa ce vorbeste lumea, care oricum e ocupata cu alte lucruri ca sa mai faca astfel de fine observatii (d-asta suntem la pagina 17) nu-i asa?
denizel spune:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta Sau ce-ati zice daca m-ati vedea pe mine la 27 de mana cu unul de 17? |
Depinde cum arati. Daca la 27 de ani arati ca o femeie de 47, as zice ca e oaresce nepotrivire fizica intre tine si un pusti care, la 17, arata chiar de 17.
Daca pustiul de 17 arata ca unul de 22-23, iar tu arati de 27 de ani, as zice ca va potriviti perfect d.p.d.v. fizic.
Daca pustiul de 17 arata ca unul de 17, iar tu arati asa cum ar fi normal sa arate o femeie de 27 de ani, iar as zice ca va potriviti d.p.d.v. fizic.
Numai ca, vorbim degeaba despre asta pentru ca, potrivirea din punct de vedere al aspectului fizic este egala cu zero atunci cand vorbim despre reusita/nereusita unei relatii.
In tot cazul, disecarea diferentelor de varsta intre parteneri si aruncarea de pareri ca "dezgustator" sau datul ochilor peste cap, mi se par chestii de prost gust.
Subscriu parerii Cristinei_C: nu-mi place subiectul.
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Depinde cum arati. Daca la 27 de ani arati ca o femeie de 47, as zice ca e oaresce nepotrivire fizica intre tine si un pusti care, la 17, arata chiar de 17. Daca pustiul de 17 arata ca unul de 22-23, iar tu arati de 27 de ani, as zice ca va potriviti perfect d.p.d.v. fizic. Daca pustiul de 17 arata ca unul de 17, iar tu arati asa cum ar fi normal sa arate o femeie de 27 de ani, iar as zice ca va potriviti d.p.d.v. fizic. |
se fac atitea cercetari in domeniul intineririi femeilor (si de pomana) ...ma intreb de ce nu se fac cercetari si in domeniul imbatrinirii inainte de termen a barbatilor..sa vina in ajutorul cuplurilor gen EA 47 El 19.
denizel spune:
Guestus, diferentzistule ce esti!
Acuma pe bune, vaaai, ce nenorocire ar fi daca una de 27 se tine de mana cu unu' de 17. Io una, la 27 aratam de vreo 18-19 si aveam minte de 15-16 :)).
Si, muuulte tipe de 27 arata de mai putin de 20. Adica, asa e si normal sa fie, nu sunt cine stie ce exceptii.
Sabina spune:
io am aproape 30 si as putea iesi cu unu de 15 lejer, nu-i asa Denizel?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
denizel spune:
citat din mesajul lui Sabina io am aproape 30 si as putea iesi cu unu de 15 lejer, nu-i asa Denizel? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Daaaaa, daaaaaa, daaaaa!!!!!!
Am fost acu' vreun si ceva cu Sabina (cand ierea ea graviduta) ca sa-mi cumpar o rochita neagra (pana la urma mi-am luat rosie ).
Toate vanzatoarele se uitau la ea ca la urs . Ziceai ca nu o mai primesc aia sa-si dea capacitatea din cauza ca a ramas gravida . Iar eu, deh, ma simteam prost ca umblu cu o asa obraznicatura dupa mine .
Guestus spune:
Yo cred ca voi va umflati in pene....ce spuneti voi e una...realitatea e alta
hai sa vad si yo aici ca vine 1 dama si spune adevarul .."am 25 ani si-mi dai 45 lejer "
Sabina spune:
guestus, iti bag poza daca nu ma crezi:D
ia uite:
http://www.fotomozaic.ro/artikel.php?idstory=1&s=0
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
denizel spune:
citat din mesajul lui Guestus hai sa vad si yo aici ca vine 1 dama si spune adevarul .."am 25 ani si-mi dai 45 lejer " |
:-)))))))))))))))))
Cat despre umflatul in pene, io am laudat-o numai pe Sabinelu'. Tu crezi ca mie imi convine ca ea arata la 30 ca de 16? . Da', nah, nu pot sa mint!
De mine am zis doar cat imi dadeai la 27 .