Diferenta de varsta
Ce diferenta de varsta exista in cuplul vostru? Ce parere aveti de curentul asta cu femeia mai "matura", uneori de-a dreptul batrana (gen Israela si sotu'). Nu vreau sa comentati cupluri mondene, ci sunt curioasa care vi se pare a fi diferenta ideala si in favoarea cui? DAr diferenta "maxima" admisain ambele cazuri.(femeia mai in varsta si invers).Eu recunosc, nu cred in treaba asta cu "dragostea e oarba"...cel putin nu la nesfarsit. Si recunosc, privesc cu mai multa ingaduinta un cuplu in care el are 50 si ea 25 decat invers, pt ca in formula asta m-as simti si eu confortabil.
Raspunsuri
Happy_in_TO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lo_li_Ta Ce diferenta de varsta exista in cuplul vostru? Ce parere aveti de curentul asta cu femeia mai "matura", uneori de-a dreptul batrana (gen Israela si sotu'). Nu vreau sa comentati cupluri mondene, ci sunt curioasa care vi se pare a fi diferenta ideala si in favoarea cui? DAr diferenta "maxima" admisain ambele cazuri.(femeia mai in varsta si invers).Eu recunosc, nu cred in treaba asta cu "dragostea e oarba"...cel putin nu la nesfarsit. Si recunosc, privesc cu mai multa ingaduinta un cuplu in care el are 50 si ea 25 decat invers, pt ca in formula asta m-as simti si eu confortabil. |
off topic
Lolita, stii ce inseamna pe aici nickul tau? Adolescenta precoce, nebuna dupa sex.
La Pottery Barn Kids, un magazin mai select de articole pentru copiii, de decorat camerele lor, paturi, perne etc. Au numit un pat de fetite "Lolita" si au facut atita tambalau aici, l-au scos si de pe market ca se numea asa.
Mindy spune:
La noi e de 3 ani, mai mare el.
Stiu femei care mi-au spus ca diferenta de virsta de peste 10-15 ani (mai mare la barbat) le face sa se simta mereu mai tinere.
Vecina mi-a spus recent: "saracul Kevin, a implinit 50 si incepe sa il deranjeze varsta.. eu din fericire mai am inca cale lunga pana ajung acolo, ma simt inca tanara'
Mie imi place sa fim apropiati de varsta, avem cam aceleasi amintiri din scoala, din copilaria noastra in comunism.. Imbatranim deodata.. nu mi-ar placea sa il vad ca se dezmembreaza langa mine daca e cu vreo 25-30 de ani mai mare sau sa ma gandesc ca moare si eu inca mai am mare nevoie de el.
Lo_li_Ta spune:
Happy, am vazut eu ca stii ce si cum(cu romanul) de cand mi-ai zis "Dolores" la alt topic. Acum ma gandesc ca e aproape comic cum a scris o Lolita ca s-ar simti mai confortabil cu unul de 50 de ani Adolescenta precoce n-am fost, nebuna dupa sex...in grafic, iar treaba cu patul mi se pare totusi o exagerare. Eu am auzit termenul si intr-un context in care se traducea prin "zuza, nebuna" ceva de genul. Mie imi sugereaza pe cineva mai putin inocent decat pare, nu neaparat in context sexual. Si totusi...n-as umbla cu unul de 20 de ani
Lemoni spune:
La mine e diferentza de 2 saptamini intre mine si sot noroc ca a fost nascut la 7 luni ca nu stiu daca eram ok sa-l iau mai mic ca mine.Aveam eu pricipiile mele nici mai mare nici mai mic, sa fie de-o seama.
Acum insa sa raspund la intrebarea ta , mi-am mai schimbat opinia , sunt ok si barbatul sa fie mai mic si mi se pare normal cateodata ar fi ideal , mai aiurea mi se pare cand femeia e mult mai mica ca se incurca cu cate un mos.
Happy_in_TO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lo_li_Ta Happy, am vazut eu ca stii ce si cum(cu romanul) de cand mi-ai zis "Dolores" la alt topic. Acum ma gandesc ca e aproape comic cum a scris o Lolita ca s-ar simti mai confortabil cu unul de 50 de ani Adolescenta precoce n-am fost, nebuna dupa sex...in grafic, iar treaba cu patul mi se pare totusi o exagerare. Eu am auzit termenul si intr-un context in care se traducea prin "zuza, nebuna" ceva de genul. Mie imi sugereaza pe cineva mai putin inocent decat pare, nu neaparat in context sexual. Si totusi...n-as umbla cu unul de 20 de ani |
Uite aici ceva despre patul acela, se pare ca se fabrica in Marea Britanie http://www.cbsnews.com/stories/2008/02/03/business/main3783822.shtml
necsuta spune:
Mie mi-ar placea sa fie o diferenta rezonabila,3-4 ani,am o prietena in schimb,careia i-au placut mereu barbatii mai in varsta mult decat ea,in concecinta se marita cu unu care este mai mare cu 19 ani decat ea!El arata super bine,se potrivesc deocamdata,nu se vede diferenta de varsta.
maria_bunica spune:
diferenta este de 7 ani...sotul este mai mare
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
9+
Lemoni spune:
Parerea mea personala, atunci cand diferentele sunt de peste 20-25 de ani sunt interese materiale nicidecum dragoste.
Nu vreau sa jignesc pe nimeni e doar o parere.
angipangi spune:
diferenta 1 an...eu sunt mai mare
teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora