Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 18
aweya spune:
Roxana ma bucur ca au iesit bine analizele Adelei si ca ati scapat de balaur.
Elle uite un
pentru Evita bolnavioara. Ii dorim sa se faca bine cat mai repede.
Si celorlalti pitici bolnaviori le dorim insanatosire grabnica.
Ceska felicitari pentru reusita lui Benji... acum sa te tii ca numai asa va vrea sa stea.
Dana ai grija de tine si de samburelul din burtica. Cu cat te protejezi mai bine acum, iti va fi mai usor mai tarziu. O
pentru tine si un
pentru burtica...
Legat de vitamina C si eu cred ca nu au cum sa-si asigure necesarul numai din alimentatie, de aceea in perioadele in care riscul de imbolnavire este mai mare cred ca este bine sa le dam si asemenea suplimente.
Am fost la control si "raportam" urmatoarele: la 9 luni - 9,800 gr si 72 cm. Mananca bine, se ridica din fundulet in picioare si merge sustinut de mobila sau orice altceva gaseste in cale. Toata ziua ma striga "mam"
, face precum calutul si cand nu mai vrea sa manance imi da mana cu lingurita la o parte.
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Ellenuta spune:
nicole
si de la noi!! ma bucur ca totul a fost bine la control si ca pitikul e un grasunici scump si frumos!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
stoisor spune:
noua ne-a recomandat doc vit C,insa nu am gasit-o ,decat acuma,va vine sa credeti ca avem 4 farmacii in orasul asta de kko si nu am gasit azi nici oftamezone n si nici karvol,imi vine sa zghierrrrrrrrr
Sara e tot mucioasa,acum trebuie sa dansam pana la capat nu?sper sa nu dea apoi in tusa ca sa te tii ,iara ajungem la celebrul siropel
aaaa am ceva si eu de raportat,120 ml de ceiuc beuti in timp ce se plimba cu premergatorul,o prindeam si o tineam pe loc sa bea umpic si tot asa,50 de dim si restul pe seara,a papat tot tot la pranz dar a facut mofturi la fructe ,asta este,una calda,una rece nu?
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
stoisor spune:
am facut cda si la bile![]()
![]()
cred ca v-am facut paru maciuca cu ele nu?
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
stoisor spune:
he he he le-au scumpit smecherii,de la 48 la 54,ma ce ti lumea asta,cred ca le aveau pe stoc dar au zis ca sunt prea moca hai sa mai bagam ceva![]()
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
stoisor spune:
umplu pagina de nebuna,ce sa si faci ,chiar nu am activitate,Sara face nanicu de 35 min ![]()

asa ca pe aici si eu
Elle ce ai promis?schema 13![]()
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
stoisor spune:
daca doarme Sara mai mult poate ma bag iara la un shoping ,ma linseaza tati![]()
D-ne da sa se trezeasca copilu....![]()
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
stoisor spune:
stiti de ce mi-am dat acum seama ?......ca nu am mancat nimik pe ziua de azi ,decat 2 cafele
si 3 tigari
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
grati.ela spune:
LalaD ...nu a facut...m-am gandit si eu la asta...are febra de marti noapte dar ganglionii nu erau mariti aseara.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
aweya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor am facut cda si la bile Sara Ioana 15.02.2008************************** POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE ************************** |
Si eu am dat comanda de ele
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)