Puiuti de Randunici 2008!! (125)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Da, Raluca, chiar asa, nu ti-am vazut pruncii demult!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Stela, crezi ca mai imi aduc aminte cum am facut ieri ?!
O sa incerc sa pun si niste poze cu bebe al nostru, ca nu v-am aratat deloc ochisorii nostri.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Raluca,e simplu mami.Greutatea era sa faci cont.Acum mergi si baga la upload poze.Poti sa le bagi intr-un album denumit.Hai cu ochii frumosi.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

ariel ai dreptate, si eu am sentimentul asta cateodata cand citesc pe la alte subiecte..iar daca am chef sa iau o pauza, o iau..fa si tu la fel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

hai Luny, baga capitol nou

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

nu poci ca e ora mesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Va trimit multi pupici, poate imi motivati absentele.
Mi-e tare dor de voi, dar nu stiu cum sa fac sa ma impart . Sunt cu vreo trei capitole in urma, nu stiu daca voi putea recupera, incercasem intr-o seara sa citesc din urma, dar mi-au picat ochii pe tastatura si... am renuntat.
Lasand deoparte, raportam ca suntem bine, Andreea a facut vaccinul de 6 luni (la 6 luni si o saptamana, fiindca asa le-am facut si pe celelalte, chiar de Sf. Dumitru adica), a fost ff cuminte, a plans putintel, nu a avut nici o reactie urata dupa, deci totul a fost OK. I-am introdus branzica si galbenusul de ou, de maine va papa un galbenus intreg, ii place tare mult, mai mult decat carnita. I-am dat si carnita de vita si i-a placut, a inceput sa manance portii mai mari, cam de 150-180g, ce mai, crestem . O sa va pun si ceva pozici noi.

Am incercat sa-i dau avocado, dar n-am stiut cum sa-l prepar, fiindca era tare si amar. L-am curatat de sambure, de coaja si am dat sa gust si eu din el, am luat o faramita si m-am amarat toata, l-am aruncat , bebeii vostri il mananca asa amar sau il preparati in vreun fel?

Cam atat despre noi...

Acum sa spun si eu (cu intarziere, ce-i drept ) Iuliei de Naty, lui Seb de Tuchi, lui Raisa de Mamaruta si lui Alex de Cory pentru ieri, sa cresteti mari si frumosi si sanatosi.
BTW, de Cory de la Iesi mai stie cineva ceva?? N-a mai venit de ffff mult pe crengutza cu noi. Ce pacat! Era o prezenta taare agreabila.

Si lui Darius de Adriella, sa cresti mare si voinic!

Ma duc sa mai citesc ceva din urma, ca m-am lungit!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

nu poci ca e ora mesei

Hai ca fac eu repede

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Luny, nu ca nu ne-ai vazut de mult ochii. Nu ni i-ai vazut deloc pt ca nu m-am invrednicit sa bag poze pana acum.

Stela, am reusit iar !!!

Sunt niste poze mai vechi, de asta vara. Acum ar trebui sa ma invrednicesc sa mai fac niste poze noi si sa le si bag in calculator...

http://community.webshots.com/album/568379110MManEO

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ariel ! Mami draga, sufletelul tau e numai al tau si al celor dragi tie...tu iei lumea in piept si la ce iti foloseste? Stai unde iti e bine, pliz! Uite sa treaca!

Raluca, pozepozepozepozepozepozepoze!

Claudia, rarutz, da, ca am mult mult de lucru la serviciu ( azi e vineri, si nu mai am spor de niciunele ). Copilul se trezeste pe la 5, asa ca ies de regula pe intuneric afara....cand prind lumina, alerg la piata, sa mai cumpar una-alta...cam atat! Voi?

Cris, era copt avocado ala? Trebuie sa fie molcutz asa cand il apesi, si sa fie verde verde inchis la coaja. Nu e deloc amar, are gust de nuci verzi, e foarte bun! Ori nu era copt suficient, ori au gustat de langa coaja....Cory cred ca e in Belgia, la Bruxelles, mananca o ciocolata cu Simonette . Serios vorbind, i se oferise un job sotului ei acolo si urmau sa plece toti. Asa ca e scuzabila disparitia ei!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

126

Mergi la inceput