Nu pot sa cred...

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Laura, am crezut ca exagereaza fetele si m-am uitat pe pozele tale - esti frumoasa foc si ai o dulceata de fetita.

Omul asta nu va merita. Salveaza-te din acesta relatie abuziva.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Te sfatuiesc sa iti scoti temporar pozele. Nu stii cine afla, soacra, cumnata, vecina de la bloc si dai in alte scandaluri. Plus ca el poate sta conectat la realitate sa vada ce intentii ai.

Nu te amagi ca nu te va cauta. Pregateste-te de bal, ca va fi scandal mare. Amenintat cu luat copilul, omorat din bataie, tot tacamul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Cescka uite ca nu ai avut mult de asteptat...suntem in siguranta si bine(eu si Bianca)
CONT bancar:
...
Alte date mai trebuiesc?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

numele tau complet lala si atat.

luni iti pun niste banuti pe card.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Lala ce bine ca ai facut contul! (eu una nu stiu daca mai trebuie ceva ptr transfer..intreb pe tati diseara si daca da dau PM)
Ma bucur ca sunteti bine. Dar ai te rog grija si nu te lasa inselata de linistea aparenta. Si eu cred ca va iesi cu scantei.
Tinem pumnii!!!

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Lala20,
ma bucur ca sunteti bine si in siguranta!
Are dreptate cine spunea ca e nevoie acum poate-din prevedere-sa stai un pic "ascunsa". Lasa te rog date complete, nume, inca odata contul si banca cu filiala/sucursala ( pt noi in strainatate ne trebuie si IBAN-ul) pe mail in contul zuzelor, stii tu!
Toate care vrem sa le ajutam pe Lala si Biencuta putem accesa mail-ul nostru, nu?
Incerc si eu sa trimit niste bani, contul e in lei presupun sau ai si in euro?
Ori de cate ori te gandesti ca iti e greu strange-o tare de tot pe Bibi in brate si gandeste-te ca nu esti singura, ne ai si pe noi!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

AMR=19

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Lala, am citit si eu subiectul tau si imi pare rau ca treci prin asta .
Te rog si eu frumos, ca si alte fete, nu te intoarce.
Mama mea a crescut langa un asemenea om si efectele se vad si in relatia ei cu mine din pacate, si pe langa asta, e cu nervii la pamant si acuma, la peste 50 de ani. Nu vrei ca fetita ta sa fie ca mama mea cand va creste. (Nu te intreb, pentru ca sunt sigura de raspuns.)

Inca un sfat: scoate pozele si nu da detalii despre voi pe net si scoate si datele contului - cine vrea sa te ajute, te poate contacta pe pm.

Iti tin pumni! O sa reusesti .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lala au dreptate fetele .. editeaza mesajul cu banca si contul si scoate pozele.

eu am editat deja mesajul meu.

trimite pe PM banca, sucursala, contul si numele complet al tau. trimite si pe contul zuzelor.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Am modificat mesajul...o sa trimit pe contul zuzelor datele...si PM oricui doreste sa ma ajute si nu are acces la contul zuzelor

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Lala un cont de paypall nu ai?, mie mi-ar fi mai usor sa iti trimit niste banuti asa.

Fetele din afara stiti o alta solutie.

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tushca_alba spune:

Lala, citesc de ceva vreme povestea ta si tare m-a bucur sa aflu ca sunteti bine, atat tu cat si Bibi si ca ai tai te sustin. Multa bafta in continuare, vointa si sa nu te intorci din drum. DD ii ajuta pe cei puternici si hotarati, sper sa citesc in continuare numai vesti bune despre voi.
Bibi e o scumpa, la cat s-a luptat ea ptr viata, merita sa lupti si tu in continuare.

Mergi la inceput