a, si daca merge, si e fata mai fericita, eu las de la mine, si ma duc in alta zi a saptamanii si la noideea acasa, ca si-asa mi s-a reprosat ca nu simpatizez destul cu ea, ca nu incerc sa o inteleg mai bine...poate asa o inteleg...care se mai baga?
Dov, ca sa vi la mine acasa trebuie sa fi invitata si eu nu-mi aduc aminte sa te fi invitat.
Multumesc celor care au incercat sa ma ajute,celor care au fost sincere...
Da am fost slaba,sunt...dar motivul pentru care m-am intors a fost altul...dar cred ca nu mai are rost sa explic...are o oarecare legatura cu trecutul meu,si faptul ca am acceptat atatea are legatura tot cu trecutul meu(mai mult cu copilaria)...sunt momente care nu le-am povestit aici...si nici nu le v-oi povesti vreodata,sper.
Noideea,nici macar o secunda nu am crezut ca ce spunea el la adresa mea era adevarat sau ca eu sunt de vina...nu am luptat doar pentru simplu fapt ca mi-a fost frica sau pentru ca scena se derula in fata copilului si eu nu vroiam decat sa inchei cat mai repede conflictul
Oricum,de data asta a acceptat sa mergem la psiholog...si momentan lucrurile sunt pe linia de plutire.
Si chiar rog si eu moderatorii sa inchida subiectul.
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!