Nu pot sa cred...
Raspunsuri - Pagina 11
lisa79 spune:
orice lala,dar nu te du inapoi. iubestet-te pe tine si pe fata ta.
esti o splendoare de femeie,care nu merita sa aibva de-a face cu un dobitoc. du-te la politie sa depui plangere,sa nu aiba voie sa se apropie de tine. ai grija de voi!
33S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
irlandeza spune:
Lala, cum mai sunteti? Sper ca bine. Nu te-am mai "auzit" demult.
MARINELA
P a t t y - la 11 luni
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Ancuta-Maria spune:
Lala, sper ca nu te'ai intors...
Sper ca noul an sa iti dea taria si intelepciunea de care ai nevoie. La Multi Ani si un an nou linistit!
simonacip spune:
Am citit si eu povestea ta si m-am cutremurat. M-am uitat si pe pozele voastre cautandu-l pe cel care v-a provocat atita suferinta. Nu m-a mirat decit faptul ca se potrivea foarte bine cu ce-mi imaginam. Se vede pe chipul lui buhait si incercanat ce fel de om este. Nu vreau sa judec, dar nu te-as fi vazut niciodata linga un astfel de om. Esti asa frumoasa...Sper sa te pui pe picoare si sa-ti refaci viata in anul ce vine. SUnt convinsa ca vei gasi un onm adevarat linga care sa stai, iar Bibi a ta va fi mult mai fericita departe de cosmarul de om ce-i este tata natural.
Multa putere si nu te uita inapoi
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Ellenuta spune:
lala s-a intors acasa la sot .. mai multe nu mai spun ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta lala s-a intors acasa la sot .. mai multe nu mai spun .. |
Daca stii, poate spui totusi...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Ellenuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Daca stii, poate spui totusi... poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
"mai multe nu spun" .. in sensul ca nu o aprob si ca eu, daca as fi fost in locul ei, nu m-as fi intors .. dar e decizia ei, e viata ei, e casnicia ei, e copilul lor ..
din ce spune lala, reiese ca se inteleg mai bine si ca el e ok, merge la job, se inteleg ok ..
eu sper sa fie asa si le tin pumnii sa le fie bine!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
IonescuOana spune:
Nu pot sa o judec Doamne-fereste saraca ce face in situatia in care e, dar eu zic ca e de condamnat si familia ei care ii refuza orice ajutor in asemenea momente. Sunt sigura ca asta e principalul motiv pentru care s-a intors.
n/a spune:
lala.... nu stiu ce ash putea sa iti spun sa te pot ajuta.
In mare parte situatia mea a fost ceva ceva asemanatoare. Nu atat de grav, nu cu batai permenente, dar cu teroare si ganduri, si mii de cuvinte urate. Plecat la parinti de cateva ori pana s-au saturat si ei de mine, senzatia aia ca nu apartin intre ei, intoarcere la sotul abuzator, lupta acerba, pentru fiecare centimetru de respect, pentru fiecare milimetru de liniste... E o lupta crunta, dusa si in somn. Sunt 4 ani de cand traiesc o casnicie.... fada, goala.
Eu am razbit in sensul ca m-am detasat de el. Mi-am impus regulile, greu, dar mi le-am impus. Nu e totul frumos, nu e numai liniste. Am pierdut 2 sarcini, am par alb in cap la 30 de ani si ma simt obosita.
Vrei sa traiesti in continuare cu el, poti sa traiesti in continuare cu el? Bun. Dar impune-te. Copilul e copil si casa e casa, iar tu esti nevasta-sa. Comporta-te ca atare.
Vine acasa beat? Cheama politia sa-l tina la sectie pana a doua zi. Cheama si un prieten de bautaura sa bea la tine in casa? Ia-l pe ala de mana si da-l afara. Te loveste? Ia scaunul si rupe-i-l in cap. Sau leaga-l de pat cand adoarme si bate-l cand se trezeste sa-l asculti cu urechea. Vrea fata? Lasa-i-o vreo trei zile, da sa stea cu ea efectiv, sa o imbrace, sa o spele, sa-i dea sa manance.
Vrea haine calcate? Pune-i fierul de calcat in brate.
Vrea mancare calda? Sa o faca.
Vrea curat? Sa faca curat.
Crede ca tu cheltuiesti prea mult? Cu banii de mancare du-te si ia-ti un parfum de cateva milioane, haine scumpe si bijuterii si pune-l sa le achite.
Isi ia bautura acasa? Ia-o si varso pe scurgerea de la chiuveta. Te trimite dupa bautura si-ti da bani sa iei? Cumpara o jucarie la copil si intoarce-te cu ea acasa si spune-i ca asta trebuia sa cumperi.
Pune-i copilul in brate cand e treaz, pune-l sa o schimbe si scoate la imprimanta articole despre abuzul domestic si pune-i-le in fatza sa le citeasca.
bafta
MissParker spune:
Ce pacat
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!