Nu pot sa cred...

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

orice lala,dar nu te du inapoi. iubestet-te pe tine si pe fata ta.
esti o splendoare de femeie,care nu merita sa aibva de-a face cu un dobitoc. du-te la politie sa depui plangere,sa nu aiba voie sa se apropie de tine. ai grija de voi!

33S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Lala, cum mai sunteti? Sper ca bine. Nu te-am mai "auzit" demult.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Lala, sper ca nu te'ai intors...
Sper ca noul an sa iti dea taria si intelepciunea de care ai nevoie. La Multi Ani si un an nou linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Am citit si eu povestea ta si m-am cutremurat. M-am uitat si pe pozele voastre cautandu-l pe cel care v-a provocat atita suferinta. Nu m-a mirat decit faptul ca se potrivea foarte bine cu ce-mi imaginam. Se vede pe chipul lui buhait si incercanat ce fel de om este. Nu vreau sa judec, dar nu te-as fi vazut niciodata linga un astfel de om. Esti asa frumoasa...Sper sa te pui pe picoare si sa-ti refaci viata in anul ce vine. SUnt convinsa ca vei gasi un onm adevarat linga care sa stai, iar Bibi a ta va fi mult mai fericita departe de cosmarul de om ce-i este tata natural.
Multa putere si nu te uita inapoi

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lala s-a intors acasa la sot .. mai multe nu mai spun ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Daca stii, poate spui totusi...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Daca stii, poate spui totusi...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

"mai multe nu spun" .. in sensul ca nu o aprob si ca eu, daca as fi fost in locul ei, nu m-as fi intors .. dar e decizia ei, e viata ei, e casnicia ei, e copilul lor ..

din ce spune lala, reiese ca se inteleg mai bine si ca el e ok, merge la job, se inteleg ok ..

eu sper sa fie asa si le tin pumnii sa le fie bine!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Nu pot sa o judec Doamne-fereste saraca ce face in situatia in care e, dar eu zic ca e de condamnat si familia ei care ii refuza orice ajutor in asemenea momente. Sunt sigura ca asta e principalul motiv pentru care s-a intors.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

lala.... nu stiu ce ash putea sa iti spun sa te pot ajuta.

In mare parte situatia mea a fost ceva ceva asemanatoare. Nu atat de grav, nu cu batai permenente, dar cu teroare si ganduri, si mii de cuvinte urate. Plecat la parinti de cateva ori pana s-au saturat si ei de mine, senzatia aia ca nu apartin intre ei, intoarcere la sotul abuzator, lupta acerba, pentru fiecare centimetru de respect, pentru fiecare milimetru de liniste... E o lupta crunta, dusa si in somn. Sunt 4 ani de cand traiesc o casnicie.... fada, goala.

Eu am razbit in sensul ca m-am detasat de el. Mi-am impus regulile, greu, dar mi le-am impus. Nu e totul frumos, nu e numai liniste. Am pierdut 2 sarcini, am par alb in cap la 30 de ani si ma simt obosita.

Vrei sa traiesti in continuare cu el, poti sa traiesti in continuare cu el? Bun. Dar impune-te. Copilul e copil si casa e casa, iar tu esti nevasta-sa. Comporta-te ca atare.

Vine acasa beat? Cheama politia sa-l tina la sectie pana a doua zi. Cheama si un prieten de bautaura sa bea la tine in casa? Ia-l pe ala de mana si da-l afara. Te loveste? Ia scaunul si rupe-i-l in cap. Sau leaga-l de pat cand adoarme si bate-l cand se trezeste sa-l asculti cu urechea. Vrea fata? Lasa-i-o vreo trei zile, da sa stea cu ea efectiv, sa o imbrace, sa o spele, sa-i dea sa manance.

Vrea haine calcate? Pune-i fierul de calcat in brate.
Vrea mancare calda? Sa o faca.
Vrea curat? Sa faca curat.
Crede ca tu cheltuiesti prea mult? Cu banii de mancare du-te si ia-ti un parfum de cateva milioane, haine scumpe si bijuterii si pune-l sa le achite.

Isi ia bautura acasa? Ia-o si varso pe scurgerea de la chiuveta. Te trimite dupa bautura si-ti da bani sa iei? Cumpara o jucarie la copil si intoarce-te cu ea acasa si spune-i ca asta trebuia sa cumperi.

Pune-i copilul in brate cand e treaz, pune-l sa o schimbe si scoate la imprimanta articole despre abuzul domestic si pune-i-le in fatza sa le citeasca.
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ce pacat

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput