VALOARE PROGESTERON

VALOARE PROGESTERON | Autor: ANITA_RO

Link direct la acest mesaj

BUNA DRAGELE MELE, BINE V-AM GASIT, FIIND NOUA PE ACEST SITE SPER SA MA ACCEPTATI CU USURINTA SI SA MA SFATUITI CUM STITI VOI MAI BINE.
CA MULTE DINTRE VOI NE DORIM SI NOI UN BEBE, INCERCAM DE CEVA TIMP SA ZIC ASA CAM 6 LUNI SI ......INCA NIMIC. AM FACUT ANALIZA PROGESTERONULUI IN ZIUA 21 SI REZULTATUL ZIC EU NU E PREA BUCURATOR 9.51 NG/ML .VOI CE PARERE AVETI ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Bine ai venit pe forum. Te rog sa nu mai scrii cu litere mari Ok?

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AILEN spune:

ANITA_RO, eu il am 10,14. Dr meu a spus ca el este multumit, chiar daca unii spun ca ar trebuie sa fie 15. In concluzie nu mi-a dat tratament. Asadar nu trebuie sa muncesti prea mult ca sa cresti putin nivelul progesteronului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA_RO spune:

Multumesc de raspuns AILEN sa inteleg ca avem acelasi #355;el.Iti doresc mult succes si sa ne auzim cu bine.
Pupicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AILEN spune:

ANITA_RO eu, de vreo 5 luni, iau extract de mladie de zmeur. Nu face rau, doar ajuta. Am observat schimbarea pe graficele de TB. Inainte sa il iau, graficele mele, in faza luteala, aratau ca dintii babei, iar dupa ovulatie (verificata la eco) TB cu greu crestea cu 0,3 grade. De vreo 2 luni creste cu 0,5-0,6 grade. In plus de asta, faza luteala oscila intre 10 - 15 zile ceea ce nu era normal, acum este de 13-14 zile. Luna trecuta am facut progesteronul de ziua 21 de mi-a iesit 10,14. Eu sunt convinsa ca extractul de zmeur m-a ajutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA_RO spune:

Multumesc de informatie , maine caut si eu extractul , sper sa imi foloseasca. Pupici.

Mergi la inceput