Cheilopalatoschizis (buza de iepure si gura de lup

Cheilopalatoschizis (buza de iepure si gura de lup | Autor: ginye55

Link direct la acest mesaj

Buna! Sunt proaspata mamica a unui baietel nascut cu o malformatie congenitala la nivlul gurii (cheilopalatoschizis - buza de iepure si gura de lup).
Ma poate ajuta cineva oferindu-mi informatii despre clinici, spitale si doctori specializati pe aceasta malformatie? M-ar interesa in mod deosebit opiniile celor care au trecut prin aceasta experienta. Va multumesc !
Multa sanatate!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

draga mea incer eu sa raspun poate se vor incumeta persoane care au trecut prin asa ceva intre timp iti pot da niste linkuri de pe net cu problema expusa de tine
http://sanatate.jurnalul.ro/articole/89660/operatii-pentru-un-zambet.html
operatii
SPITALE. La Spitalul "Grigore Alexandrescu" sunt operati anual 60 de copii cu despicatura de buza si palat si alti 20 cu malformatii ale urechii. Operatii similare se mai realizeaza in Bucuresti la Spitalul "Marie Curie" si la Spitalul de Stomatologie, iar in tara la spitalele judetene din Timisoara, Tg. Mures, Iasi, Cluj, Brasov.
uite si ia legatura cu fetele de aici sigur te pot ajuta cu mai multe
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116240
scriele un pm si vezi ce poti afla

eliza mamica de inger Ionut Pavel
38+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Ginye, am o cunostinta care a trecut prin asta, baietelul ei e acum super OK, stiu ca dupa multe sapaturi au ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa plece in Norvegia, la OSlo, la o clinica specializata, si acolo i-au facut baietelulul 2 operatii. Baietelul e OK acum, ei sunt foarte multumiti, daca vrei sa vorbesti cu mamica direct, da-mi un PM si iti trimit numarul ei de telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Draga mea,
trimit PM cu nr de telefon al unei mame care a trecut prin asa ceva cu ambele ei fete...
Ele sunt aproape de normalitate, s-au operat la Timisoara...

Incerc sa-mi imaginez cat de greu iti este,dar as vrea sa mentionez ca cheilopalatoschizis , din fericire, este o malformatie operabila...Copilul tau are toate sansele sa ramana fara nici o urma...in timp...si dupa multi bani cheltuiti, e adevarat....

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MYKY22 spune:

BUNA SUNT O MAMICA CARE ARE BB CU PALATOSCHIZIS..DOAR PALATUL MOALE DESPICAT SI AS DORI SA CUNOSC SI ALTE MAMICI

bb meu are 6 luni si 3 sap. catalin marian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna MYKY. Imi pare rau sa aud ca inca un bb are aceasta malformatie. Al meu are 2 luni jumate. Acum am o mare problema cu alimentatia. Nu vrea sa suga cu alta tetina decat cea de pana acum . Numai ca asta deja s-a uzat si tb sa o inlocuiesc. Tu cu ce i-ai dat sa pape la inceput? Acum cum procedezi?

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra

www.slide.com/r/N9NP9mGY5z9yaBqE578NfMp4FAzTOspS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Botez

Mergi la inceput

buna cred ca ne cunoastem de pe copilu..........sunt mihaela ciocoiu

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Mergi la inceput

uitati ce am gasit.........poate daca scrie aici mamica cu 2 fete,,,,o va ajuta http://www.protv.ro/frumusete-pe-muchie-de-cutit/

Mergi la inceput

da clic pe video.....arata si copii cu buza

Mergi la inceput