Ce filme bune ati mai vazut? (6)
Raspunsuri - Pagina 2
loryi1974 spune:
"Falsificatorii de bani" -Oscar pentru cel mai bun film strain 2008 (chiar merita) si "Jane Eyre"-ecranizare BBC.(vedeti ca sunt 2 parti).Eu am luat la repezeala un DVD si abia cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca am luatv "Part B"..
MadameBovary spune:
"Must love dogs" l-am vazut mai demult pentru John Cusack. E tare dragut!
Eu ma pregatesc sa bag showul de sarbatori al lui Jeff Dunham... nu e film, e un show de comedie mai...special, dar imi place de mor Jeff!! He totally !!
I never fake ... sarcasm
bb_yasmi spune:
taken si street king.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Adrianaa spune:
The Pursuit of Happyness (2006)
http://www.imdb.com/title/tt0454921/
Biografia lui Chris Gardner
http://en.wikipedia.org/wiki/Chris_Gardner
J G spune:
Asa, ce am mai vazut...
Journey to the centre of the Earth, la cinema, in 3D, absolut genial. De mers cu copii la el.
Madagascar 2 - foarte, foarte slab fata de 1.
The edge of love, slab, plin de clisee tip "film de razboi" si infiorator de depresiv. Nu mi s-a mai intamplat de mult sa ma deprime un film in halul asta!!
J si Carla (05.02.2006)
sali spune:
Am vazut duminica "Ducesa" si mi-a placut. Mi-a placut Keira si "nesuferitul "de Ralph Fiennes . De asemenea, mi-a placut mult coloana sonora, pur si simplu mi s-a lipit de creier de la primele note si acolo a ramas.
Azi am luat" The Women",( la noi Intrigi parfumate) cu Eva Mendes, Meg Ryan si Anette Bening dar nu l-am vazut. Pare mishto in trailer, nu stiu de ce ma duce cu gandul la Sex and the City, o sa vad cand o sa vad.
Am mai vazut recent Wanted Cu A. Jolie si Mirrors.
J G spune:
Va recomand cu toate mainile sa merge la www.cinemagia.ro/movie.php/Burn_After_Reading?movie_id=19162" target="_blank">Burn after reading, este... cum sa va zic, o comedie isterica. Multi dintre cei care am iesit de la film radeam cu lacrimile curgand pe obraz.
J si Carla (05.02.2006)