Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (303)
Raspunsuri - Pagina 17
cosmi1975 spune:
Neata gagici
m am trezit pe la 4 ca am fost la biserica SF MINA ca se scot moastele si am cativa ani de cand ma duc ...nici nu ma gandeam as fie putina lume,adevarat ca ne am dus devreme iar cand am plecat era multa lume
fetelor cand va aud de lego,puzzle ...paqi papanul meu nici nu se uita la ele ,el are tb cu mingea bate mingea cat e ziua de lunga si afara si acasa
joaca folbal
si asculta muzica in rest preocupari din astea n are asa ac ce sa dau banii pe chestii mai complicate...cred ca ii iau papausa cleopatra si o...minge
iar biancai neaparat o lenjerie de pat cu HANNA MONTANA
acu de ziua ei i ma luat un ceas superb de la barbie ca pe cel de anul trecut l a spart ..a ost super incantata iar sotului tot ceas de la casio ...unul cu un acdran mare ca cica asa se poarta
asa ca s au dus economiile mele dar tot imi iau geanta ca mi s a pus pata rau de tot
papan???un scump care se rasfata cu neamurile si cu noi ...am fost cu el la gradinita sa l inscriu,educatoarea a facut fitze cand a auzit ce varsta are dar cand l a auzit ce vorbeste si ce de poezii stie ca nu i rusinos a zis sa l duc la sf lunii
...adevarul ac stie o groaza de poezi ca mama asta face toata ziua
l a invatat zilele saptamnii,lunile anului(am ramas masca cand le a zis)si numara pana la 15 dar in rest cu jocuri de constructii n are nicio tb
m,a duc sa ma gatesc ac tb sa plec la munca
aa vroiam sa va zic ca de craciun la gradinita mi am propus sa fac un carnaval...copiii au fost incantati si i am rugat sa si aleaga ce personaje vor fi sa mi comunice ca sa fac un scenariu in care ei sa interpreteze rolurile
va pup pe toete si pe toti
silvi_2005 spune:
Cosmina uau....ce frumos ca stie atatea, lasa ca al meu face lego in draci si nu zice nici o poezie
e fiecare cu abilitatile si pasiunile lui.
Giova cred ca asta e si la Alain se distreaza acasa
si afce ce vrea de aia comenteaza dar ii place la gradi si azi m-a intrebat de copii. Da-ne mai multe detalii despre ei ce fel de oameni sunt sa iti dam idei de cadouri
.
Bianca am vazut pozele cu lego ala, e chiar super dragut e cam ac Abrik-ul aici, Maraki cred ca stie de ce vb ca e nemtesc ala.Pai daca ii place merita sa ii mai iei, nici nua re rost sa dati nu stiu cati bani pe altele.
Maraki am vazut pozele cu Angelo, asa melancolic si simpatic iese in poze....frumose jucarii a primit.
In sfarsit am si eu net ca oamenii
sa ma pot uita la poze si sa pot naviga linistita. Azi e sarbatoare aici trebuie sa fug sa iau paine ca inchid la 12 si raman fara, azi suntem invitati la pranz la prietenii nostri romani si mergem cu dl Goe
asa nu imi place sa mergem in vizite cu el, prefer sa vina toata lumea la noi...din motive obiective. O sa ii iau jucarii la el si sper sa ne lase in pace cat de cat...ca dca nu va avea copii cu cine sa se joace sigur nu a fi interesanta iesirea pt el.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:
Neatza!!!
Doamne ce noapte de cosmar am avut, iar plansete, iar vaicareli. cand om scapa de cosmaruri?
De azi noapte a inceput sa se planga de dureri de genunchi....e clar ca sunt durerile de crestere
. Musai sa ajung la pediatra aia buna sapt. asta cu el.
Sambata noaptea cand a adormit cu mine, ca tat-su era iesit cu baietii, iar a plans, dar acum a si zis: mi-e fica, mami!!! mamiii!!!. dragul meu, asa de mile imi e de el, are niste cearcane, caci nu se odihneste bine, noi la fel....
Daca de colici si de dinti am scapat usor, apoi cu cosmarurile o tragem rau de tot
.
Silvia lasa ca va fi cuminte Alain, mai ales daca ii duci din jucariile lui. marco aseara la prietenii nostri asa de frumos s-a jucat, caci am uitat sa-i luam jucarii, asa ca si-a improvizat el, s-a mai uitat pe comp. la desene, i-a adus o prajitura cu lumanare Danielei si ne-a pus sa-i cantam LMA,
dar tot el a suflat in lumanare
.
Cosmi unde gasesti produse cu hannah Montana? caci si nepoata e fan si i-as lua ceva de Craciun/ ziua ei....
Zilele sapt. si marco le stie, dar lunile anului nu. super ca l-a acceptat la gradi, spewr sa nu ai probl. de acomodare cu el.
Bianca am facut poze cu tabla, sunt putin dezamagita, are doar 60 cm inaltime, e joasa dupa parerea mea. Copiii nostri nu pot desena pe ea. pun linkul imediat.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Bianca aici e linkul cu tabla:
http://www.dropshots.com/giova
faine cuburile alea, de unde le-ai luat?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Giova eu nu prea am avut timp sa citesc tot pe indelete , insa de la ce provin aceste cosmaruri sau ce au la baza? E ceva intamplator sau se repeta? E bizara chestia cu genunchii eu nu am mai auzit pana acum.
Aviz fetelor sau mai bine zis mamelor cu fetite (care nu prea sunt multe ce e drept) am vazut la metro la raionul de jucarii masini de spalat de jucarie care insa chiar spala , cuptoare cu microunde , dozatoare de apa, evident toate de jucarie insa super dragute si bune la pret in jur de 45 ron.Eu acum chiar am de luat ceva jucarii la cati copii am in jur.Motz peste motz a sa fiu si matusa la anul
.
Revin cum am timp,
Pupici
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
cosmi1975 spune:
salutare gagici
am o stare de tot ....am tensiunea 8 cu 4
adica deobicei o am mica dar parca nici asa,tb sa ma duc la dr
GIOVA pai la un magazin de lenjerii pt fetite am vazut la bucur obor(magazin)dar restulle trimit matusicile
asa ca m am scos..cat despre papan io stiu daca i o place la gradi???om vedea ...zilele trecute a dat un spectacol de zile mari...l am filmat si a dat din el tot ce stia..cantece poezii dar a avut pofta![]()
fetelor azi a venit chinezul....stiti pustiul ala de 4 ani care vrea la gradii...e nevazator complet si nu stie o boaba romaneste dar ffff simpatic dar m a uimit ce orientare spatiala are si ce precizie(ne a dat cate una) ....e istet dar putin agresiv cu cine nu cunoaste...si faza cea mai tare e ca mama lui a venit cu cate o atentie la noi iar noi daca nu suntem invatate sa vezi ce o refuzam ma mai sa dam cu femeie jos
asa ca de maine tb sa fim pe pozitii
MIHA78 spune:
Am citit tot dar inca sunt pierduta. Inteleg ca Marco are in continuare cosmarurii, azi noapte si Tudor a plans rau si azi a avut doua reprize de criza de plans groaznice. Eu ma gandesc ca la el vina ne apartine ca de saptamana trecuta e cam multa tristete in jurul lui, l-am si neglijat.
maraki eu te inteleg perfect si eu fac urat daca ceva nu-mi place vis-a-vis de comportamentul celor din familie fata de copil. De multe ori mi se pare ca nepotii mai mari nu au grija de el si ma enervez.
Cosmi, multe stie Stefan, bravo cred ca o sa-i placa la gradi mai ales ca tu l-ai mai dus intre copilasi.
Astery, minunat a progresat Razvan. Tu esti f. slaba zau daca ai nevoie de dieta.
Silvi m-a amuzat mesajul tau si eu ii spun lui Tudor D-l goe. Si al meu baiat e in acelasi club cu Alain si Marco, pasionat de masinute.
Giova spune:

de la gradi am plecat cu 2 copii: marco si Mihnea. I-am dus la Clau la birou si pe urma acasa. Vai mie!!!...de ce-i dai lui Moc papucii mei de casa? nu te dai cu moto, e a mea! tot asa a facut marco. Pe tot ce punea Mihnea mana, ii trebuia si lui si nu ceda defel. Ii mai si ardea cate una, daca nu eram eu in preajma. la un moment dat, s-a mai calcat marco: el cu masinile, Mihnea cu utilajele. S-au mai uitat la desene, s-au mai certat, pana a venit mama piticului si i-a zis ca merge acasa. atunci s-a pus Mihnea pe plans., ca el vrea la marco sau ca sa mearga marco la el. of....doamne, oricat le explicam nu inteleg, ei o tin pe-a lor
.
I-am promis lui marco ca ori ii fac 10 frati, ori ii aduc zilnic un copil acasa, sa nu mai fie asa egoist si sa mai lase si dupa musafiri.
revin.....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Giova spune:
asa....
irina am auzit si am citit ca pe la 3 ani apar cosmarurile. Plansetele lui marco in puterea noptii le pun pe seama asta, mai ales ca el dormea foarte bine. Nu toate noptile sunt asa, dar de o luna, cam 2-3 nopti/sapt. plange des, nu-l putem trezi, se mai potoleste doar in brate.
si culmea ca eu dorm ca tunul si saracul Clau e dispe. dimineata nu se poate trezi, asa ca si-a cam ratat sala sapt. astea.
cu durerile de picioare, am tot citit si auzit ca, de cele mai multe ori sunt din cauza cresterii brusca a copilului. apar si pe la 3/4 ani, dar cele mai mari dureri sunt pe la 12/14 ani.
acum mi-a mai bagat si mama in cap, ca sa nu fie o raceala la rinichi, ca asa faceam si eu, ma plangeam de genunchi si ca e ereditara treaba cu rinichii
. eu de la 2 ani am avut insuficienta renala, si tot pe la Cluj am fost. Noroc ca m-am vindecat si nu a fost nevoie de operatie, ...sper sa nu am aceleasi probleme cu piticul.
Cosmi mersi de info, poate ii voi gasi ceva in ianuarie prin Austria, caci la noi nu am vazut nimic. lenjerie de pat....are cumnata fabrica, asa ca nu e cazul sa ma bag la dintr-astea.
Miha incercati de dragul piticului sa mai inviorati atmosfera, caci simte si vede in jur. Stiu ca e greu, acum nu zic sa faceti chef, dar sa zambiti macar in preajma lui. esti acasa in concediu? sau la munca?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
silvi_2005 spune:
Miha
de la noi, sigur dn cauza asta a fost mai agitat si Tudor, o sa reintre in normal cand ve va schimba si admosfera din jurul lui.Sper sa ii treca cat mai repede, poate o muzica linistitoare si vesela sau desenele animate vesele l-ar mai inveseli,
de la noi.
Giova cred ca te-ai distrat la maxim
lasa ca ai facut experinta cum ar fi cu doi
.
Eu una am avut o zi super agitata cu vizita asta cu al meu Domn Goe
nu s-a lasat cu dulceata in sosoni dar cu cola pe canapeaua lor si popcorn da
noroc ca era ceva maro si cred ca nu s-a patat. Alain nu a avut stare deloc, a fugit peste tot cara sticlele din bucatarie in sejur...nu am avut clipa de liniste cu el, peste tot pahare cu picior ..noroc ca nu a spart nimic. Ma enerveaza sa merg asa cu el in vizite ca el daca nu are copii nu are stare cu toate jucariile care i le car eu dupa mine el e ca un conqistador pe teritorii virgine
. IN fine nu ma lungesc ca a trecut cu bine pana la urma, avand in vedere ca baut si cola cu cofeina pe acolo si e inca activat ca un speedi gonzales de cand am ajuns acasa
abia astept sa se faca ora 9 ca o sa fie la culcare.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006