Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Honey Happy Halloween!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Astazi ne aduce tati premergatorul geanta postasului, abia astept sa il vad daca se descurca sa il impinga. Am teama sa nu alunece cu el pe parchet, ca noi asta avem in toata casa, doar un covor in mijloc in living.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

fetelor referitor la apa bauta dupa borcanele, e logic si normal sa bea apa dupa masa si a baut dintotdeauna de cand l-am diversificat cu mancare facuta pt el in casa, insa dupa masa de la borcanel (nestle) bea mult, mult mai multa apa. Acestea contin sare si condimente. Asta era ideea si de aceea caut Humana. Acum sper ca m-am facut inteleasa.

Ema , de la toate firmele de borcanele doar cele pentru 12 luni contin sare iodata si nici astea toate.
Restul borcanelor contin sare naturala a legumelor si carnii.
Chiar si de la Nestle. Eu le-am gustat pe toate, nu sunt sarate.
Eu iau si Humana si au acelasi gust ca Nestle, nu-i diferenta intre borcanele de 8 luni.
Acum evident ca faci cum vrei tu dar din cautarile mele de la Humana gasesti 3 sortimente doar :unul cu pui, unul cu vitel si unul cu curcan ( rar de tot).
La Nestle gama de 4-12 luni e mai variata in momentul asta.
Hipp doar daca iti aduce cineva din afara.
Eu am epuizat stocul adus din Germania si a trebuit sa ma reprofilez local.
Andrei inca mai papa in deplasari numai borcane si acasa 2 zile pe saptamana , in general vitel si curcan ca am mai multa incredere decat in carnea luata de la macelarie din soiurile astea.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Salutare zuzulici.

E 7 am...AJ-ul meu e la cresa deja...dus de tati lui, iar eu, in loc sa ma bag inapoi in pat unde-i cald si bine, macar o ora in plus, am zis sa mai citesc cate putin despre voi si clopoteii scumpi.

Ellenuta, am vazut ca scumpa Eva a facut febra vreo doua zile. Cum mai e astazi? Ai ajuns intr-un tarziu la Spital? Se simte mai bine ?I-a scazut febra? Pupici multi dragalasei printese.

Ioanact.... am vazut ca si tu esti racita cobza.Frectie - e ceea ce-ti recomand. Pune-ti sotul sa-ti faca o frectie cu spirt si otet, picioarele in apa cu sare grunjoasa...cat de fierbinte poti si cani cu ceai cat de fierbinte, plus 2 aspirine. Maine ar trebui sa fii ca noua, dupa tratamentul asta. Eventual daca te doare si in gat... gargara cu apa cu sare... sau, sare grunjoasa pe deget si baga-l in gura, spre gat, pana aproape icnesti.Stiu, suna masochist...dar face minuni.

Am citit o gramada, dar n-am rqamas cu nimic in cap. Scuze.
E prea de dimineata pentru mine si fara cafea.

In alta ordine de idei, am vazut ca au fost cateva fete care au intrebat de noi.Multumim. Si dam raportul. Dupa ziua de Sambata cu febra mare, peste noapte si a doua zi n-a mai avut nimic. Nici pana azi. S-a mai marait 1-2 zile si gata.
Azi-noapte si ieri noapte mi-a dormit de seara pana dimineata. Wow.Uitasem cum e.
Ba, ieri dimineata, cand m-am trezit la 7:30 si era asa liniste in casa, am crezut ca l-a luat sotul pe AJ la cresa.De unde, ingerasul meu dormea asa de dulce.Si a stat pana la 8 :30.

Avem doar un dintisor ...for now... cel de jos dreapta.
Ne pregatim de petrecerea de Vineri, de Halloween.Vom fi ASTRONAUT !!!Si avem party la cresa.

Sotul are si el party la munca. Ma rog... costume contest, si food contest.
Mi-a cerut sa-i fac sarmale. So, de vreo 2 saptamani, am 2 verze la murat, pentru sarmale.
Also... ar vrea o mancare care arata urat , dar are gust bun. Si, la fel..o prajitura care sa arate disgusting, dar care tastes good.Any ideas????

Eu-s libera Vineri.Asa ca, il imbrac pe mutzunache in costumasul lui si ..pe la 10 am...mergem la tati la munca...stam 2-4 ore si apoi mergem la noi la cresa, sa participam la concursul de bowling.Trebuie sa daramam sticle.

Despre mine, sunt foarte frustrata si dezamagita de job.
Ieri, am pus mana pe telefon si-am sunat salonul de masaj... apoi mi-a sunat sotul...i-am zis ca dak nu-s acasa... sa nu se sperie.
So.,.. am avut o ora de masaj.Am plecat de-acolo plutind. Mi-a masat mai pana si degetele de la maini...nu numai de la picioare. hehe.

Va pup si...cred ca ma duc sa ma mai arunc o juma de ora in pat.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mancare pt Halloween : Spaghete cu sange ( sos tomat) si ca desert Jelly si inauntru pui jeleuri in forma de serpi, paianjeni sau gandaci. De asemenea poti sa faci o prajitura( oricare) si s-o decorezi cu aceleasi chestii.

Si noi avem vineri petrecere si Saara va fi buburuza. Azi ii fac costumul.

Pupam astronautul si asteptam poze

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

ema, m-am uitat azi cand am fost la mega image la humana si aveau si sare si... piper. Erau pentru 8+Adica nu cred ca e mare dif. intre ele si restul ca sa justifice deranjul. Am vazut tot azi ca au si la sensiblu.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Fetelor am si eu o mare rugaminte.

Imi dati si mie o idee cum sa "inscriptionez" hainele Clarei pentru gradinita? Ma refer la body, pantalonasi, bluzitze. Asa m-au rugat educatoarele ca altfel se incurca si nu mai stiu ce cui apartine.

Mersi mult

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

In ce sens? Ce sa-i scrii sau cu ce? Nu ti-au zis ele?Nu merge sa-i cosi initialele? Daca te pricepi si nu ti se pare prea migalos.Sau ceva mai simplu, gen floricica rosie?Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Pai as coase initialele, desi nu ma prea pricep, dar unde? Ca nu vreau sa pun acum initiale pe pantaloni si bluze la vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Imi dati si mie o idee cum sa "inscriptionez" hainele Clarei pentru gradinita? Ma refer la body, pantalonasi, bluzitze. Asa m-au rugat educatoarele ca altfel se incurca si nu mai stiu ce cui apartine.

Mersi mult

Ceva mai simplu : scrie numele sau initialele cu marker rosu pe eticheta din interior,cea pe care scrie la cate grade se spala din ce mat e facut..etc sau pe cea cu firma,asta daca nu cumva le tai pe toate

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Citat:
--------------------------------------------------------------------------------

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Mersi mult

Ceva mai simplu : scrie numele sau initialele cu marker rosu pe eticheta din interior,cea pe care scrie la cate grade se spala din ce mat e facut..etc sau pe cea cu firma,asta daca nu cumva le tai pe toate

Madalina de Sofia 01.02.2008

Din pacate le tai imediat dupa ce le cumpar ca sunt prea lungi.

Mergi la inceput