Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 20
carpatina spune:
Hai ca va salvez io' cu capitolul...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Azi era sa scot un copac din radacina cu capul Degeticai. ![]() ![]() Am ridicat-o de langa un gard cu tzepi pe care-l rodea si am dat-o cu capul de creanga de deasupra mea. Saraca, bine ca n-a plans mult!Asta dupa ce sambata am trecut razant cu ea in brate pe langa tocul usii alergand la telefon si m-am ferit pe mine, insa copilul nu: a primit buful din plin. Halal mama ce sunt! ![]() Am luat-o pe uemele lui betty. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi |
ma alatur si eu voua! Tot la fel de neatenta sunt si eu si asa imi fac procese de constiinta. Mai am de citit DIIN URMA.
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 FETELOR VORBITI DE CEZARIANA??????? Voi va referiti la durerile de dupa care sunt ok dupa mine, nu am cerut calmant deloc, da i-a sa vedeti cum e sa nu prinda ANESTEZIA!!!!!!!! F tare nu?? Mie nu mi-a prins nici rahi si nici GENERALA!!!!! Simteam tot de la tensiometrul dupa mana pana la usturime, bine nu chiar asa ca in AWAKE (filmul) dar senzatia era pe acolo. Auzeam, simteam, dar nu ma puteam misca. A fost groaznic. Pana intr-un final nu am mai rezistat si cred ca anestezia ceda, eram la cusut si am inceput sa-mi misc capul. Sa nu zic cat de mirate erau ca ma misc, si cum m-au tinut de aveam niste cucuie..... , iar dr cand i-am zis ce vb in timpul operatiei, si ca am simtit a zis ca nu a mai intalnit asa ceva. Bine, de fapt si anestezista era in stare de soc cand a vazut ca la a doua rahi nu mi amortise decat varful piciorului, asa ca a cerut generala de urgenta si restul v-am zis. Asa ca durerile de dupa au fost mizilic.andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
bbbrrrrr! chiar ca e naspa. nici la mine n-a prins ...dar doar la inceput....dupa un timp care a fost cumplit a prins si mi s-a rupt filmul. super naspa!
emma
Sabina spune:
pfiuuu.
Ce-ati mai scris!
am fost la sormea, am stat vreo 4 ore
, aia mica e o dulce, tacsu s-a calmat, a invatat si cum se pune bebele la tzatza:)), o schimba etc.
Pentru ptima data in brate am tinut un nou nascut fara sa ma doara nimic, fara sa fiu frustrata, fara sa ma chinui. oare asa simt mamele care nasc natural? :)
Am ajutat-o sa o puna sa suga, si am plecat, inainte de asta dormise 3 ore fata,(inainte de supt adica), sper sa le mearga bine, sor'mea avea moralul mai bun, iar copilu e din ala cu instinct super sanatos, exact genu de copil pe care il ador:
suge f bine, si nu vrea sa doarma decat in brate la parinti ![]()
norocul lor e ca au curte, sunt convinsa ca aerul osa le reduca mult din chinuri.
in alta ordine de idei, Gh muscete la greu in continuare.
Ce sa mai fac?? I=as pune colargol, da nu vrea barbatu, zice ca ii usuca acolo si ca il chinuie mai rau. Mucii sunt transparenti, nu verzi 
Andreea, sinistru 

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Moldoveanco, n-avem aceeasi mama?
aaaa, stai asa, a mea traieste in Anglia si vine la bucuresti, pt a sta cu sormea si deloc cu mine 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo