Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 18
bernix spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Si io vreau sa te nasesc.. Sa-ti trimit adresa pentru plocon.. da? ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Trimite, trimite, Duamna, c-omtrimite cevasilea si par avion.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
M-ati facut curioasa cu pozele Piciului. Ia sa intru si io la vizionari.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Pai in ce sa-l imbrac?In dovlecel ca la falcile si burta lui tare frumos i-ar fi stat paianjen sau batman teo |
Va duceti si la colindat?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Trandafirasa nu e obsedata sa deschida usi/ sertare.. ci sa le inchida
Sigur, mai avem de lucrat la partea de pozitionarea degetelor in timpul actiunii, dar, per ansamblu, ne descurcam binisor ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
ANDREEA11 spune:
Bernix nu mai am curaj nici sa ma mai duc la dentist (nu c-as fi avut vreodata), dar dc iar nu mi prinde anestezia. Asa ca, de bebe 2 nu mai am nici nervi, nici curaj. Povestind iar prin ce am trecut m-a luat o stare..... Parca iar simt momentele alea de cosmar...e ca si cum simti ca te omoara cineva, auzi tot, nu vezi ca ochii nu-i puteam deschide, nu te poti misca desi tu dai comanda...ce sa mai groaznic. GATA!!!!!Bebe 2 NUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!
moldoveanca spune:
Nu mai fac nimic pana se trezesc baratii casei ca nu vreau sa-l supar pe sef
vreau si eu niste cizmulite pe care le-am ochit saptamana trecuta
teo
ANDREEA11 spune:
Iar s-a trezit Cris in urlete. Cred ca il supara canini astia tare. Abia l-am linistit....si ce urlete.Saracu mi-e asa mila de el!!!!
moldoveanca spune:
Doamne mai Andreea prin ce ai trecut.Mai am o prietena care a patit a fel si a ramas traumatizata de atunci.
teo
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Ramonaiani, voi cum mai sunteti? |
Sarutmana de intrebare
Mandra mea e maraita, tipa si urla, nu vrea sa doarma la pranz, nu vrea sa manance peste zi - insa seara cand o apuca foamea, baga in ea ca sparta...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
Povestea nasterii