pretul unui bilet la teatru
Buna ziua!
Va scriu pentru ca sunt mai mult decat uimita!
In data de 11.11.08 la teatrul din Buzau va fi pusa in scena piesa de teatru "O noapte furtunoasa" intr-o distributie de exceptie(Maia Morgenstern, Gury Pascu doar cei doi imi vin acum in minte) ... ideea e ca m-am dus intr-un suflet sa cumpar bilete si am ramas cam masca cand am aflat cat costa, repsectiv 60 ron/ persoana! Sincer, mi se pare exagerat !
Voi ce parere aveti?
Care mai sunt preturile in Bucuresti, spre exemplu ?
Va multumesc!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
Raspunsuri
capra cu trei iezi spune:
din ce stiu eu intre 15 si 30 de lei. sa nu fie cumva vreo companie privata ceva!? nu-s ce sa zic...
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
Deianira spune:
Si la Timisoara a fost ieri, preturile incepeau de la 40 de lei, aceiasi distributie. Dar astea sunt preturile la teatru.
valentinag spune:
Am vazut si eu spectacolul asta anul trecut,am dat 55 ron pe bilet,dar erau locuri mai in spate ca alea le-am mai gasitDin ce stiu eu,ei sunt o companie privata,oricum nu rata spectacolul daca poti,mie mi-a placut foarte mult iar Maia joaca minunat!
La teatru de stat sunt cam 30-40 ron biletele,in functie si de teatru,piesa,loc!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
camelia_daniela spune:
va multumesc pentru raspunsuri!
sa vedem cum stam cu fondurile ... avand in vedere situatia de criza!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
MadameBovary spune:
Da, este piesa care s-a pus in scena la Bucuresti anul trecut (parca). Acum probabil ca au plecat cu ea in turneu. Si aici erau scumpe biletele (se tinea la palatul copiilor din cate imi aduc eu aminte). Nu mai stiu cat am dat pe ele, dar oricum am stat in fata. Si, sincera sa fiu, am cam regretat ca am dat banii pe bilete. Cu cateva exceptii, piesa mi s-a parut falsa si exagerata. Am mai vazut si alte versiuni (la teatrul national, la bulandra, versiunile vechi difuzate la televizor), iar asta mi s-a parut cea mai slaba. In ciuda distributiei!! Sunt o mega admiratoarea a Maiei si a lui Mircea Rusu, incerc sa vad toate piesele cu ei pentru ca mi se par 2 actori extrem de talentati... iar Mircea Rusu joaca si in "O noapte furtunoasa" de la TNB (in alt rol). Dupa Maia sunt topita... dar punerea asta in scena nu mi-a placut. Se vrea prea mistocara pentru un text de Caragiale care e bun exact in forma in care e, fara joc de scena exagerat si explicit. Poate au mai modificat-o intre timp.. eu am vazut prima sau a doua reprezentatie.
Nu stiu, e o parere strict personala, dar avand in vedere costul biletelor... m-as gandi de 2 ori inainte sa ma duc. Si eu m-am dus pentru ca am vazut ditamai distributia si am fost dezamagita. Ah, plus ca la Palatul Copiilor sonorizarea era foarte proasta. Daca eu, din radul 4 unde am stat, de-abia am inteles unele replici (in special pe cele ale lui Doru Ana), oare cei din spate ce au mai auzit??
I never fake ... sarcasm