cum sa invat sa am rabdare?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Si eu astept de 6 ani si jumatate sa se intample minunea... incearca sa faci si altceva, sport, shopping, intalniri cu prietenii... iesi din starea asta , nu-ti face bine...
gandeste-te ca eu stau 3 luni / an cu sotul.... sa inebunesc_ NU... intra la cap Asteptand un ingeras..... sa vezi k nu esti singura....

nu poti sa programezi totul.... ce a tinut de mine mi-a iesit... profesional, material...dar sunt si lucruri mai presus de noi..... bucura-te de viata... de sot k il ai alaturi... si eu am avut momente de disperare si mi-am dat seama k nu rezolv nimik....

mi-am programat ca anul acesta sa fac bebe si caND A VENIT SOTUL ACASA EU AM FACUT VARSAT DE VANT.... s-a dus si anul asta...
dar am invatat o lectie, sanatatea mea e mai presus , faptul ca nu avem alte probleme de sanatate ma face sa sper ca va veni minunea ...

Succes si te asteptam la cap. Aspirante!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saturnine spune:

Eu ce sa mai zic ? Dupa 4 ani impreuna...nu era nici un copil in plan, nici nu imi faceam prea mari griji . De protejat, ne protejam pe cat posibil, eu am renuntat la pastile deoarece nu imi placea cum ma simteam . Pe langa asta, amandoi fumatori, si stiti cum fumatul reduce sansele... si eram si intr-o perioada in care abia daca mai aveam contacte . .
Cu 3 luni inainte de aniversarea a 4 ani, aflu ca sunt insarcinata in 4 saptamani . Ce sa zic, o mica scapare de care nici nu stiam, si cand zic mica, ma refer un strop , acolo. Acum , 10 luni mai tarziu am o fetita de o luna, dupa o sarcina usurica, si o nastere rapida (doar 7 ore de la primele contractii pana la iesirea oficiala - cam cat se zice ca ar dura in medie o nastere la o femeie care a mai nascut ..) Natural, fara anestezie . Mama era speriata ca nu voi fi in stare, deoarece ea s-a chinuit mai mult de 24 de ore . Hehe, ei ii era frica de durerea nasterii, eu abia asteptam sa nasc , pentru a scapa de durerea contractiilor . Sa nu mai zic, eu credeam ca nu voi avea copil , poate niciodata, pentru ca nu vroiam, pentru ca aveam prea multe argumente impotriva, nici unul de natura financiara .
In concluzie, si dupa ce am discutat cu mai multe persoane, am observat ca se intampla prea des ca femei careisi doresc cu disperare copii sa aibe dificultati in timp ce altele care poate nici nu vor, sa li se intample fara cel mai mic efort . Poate ca este ceva de genul : cele care vor neaparat vor face tot posibilul , cele care nu vor, va face natura tot posibilul, astfel se asigura perpetuarea speciei .
Succes, si nu te stresa, se presupune ca stresul afecteaza sansele .

Mergi la inceput