Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (125)
Raspunsuri - Pagina 6
ram0nica spune:
Mi-a zgariat motanul copilul...
de i-a dat sangele. Bine ca nu l-a zgariat foarte rau, adica mai rau de atat... era cu noi in camera motanul si nici nu l-am simtit cand a venit langa Vlad. A chiuit de bucurie si motanul s-a speriat dandu-i cu laba drept la tampla...
I-am pus apa oxigenata, dar mai apoi nu stiam daca facusem bine. Dr nu raspundea... asa ca ne-am dus la urgenta ca mi s-a parut ca incepe sa se imflameze locul. Au zis ca e ok cu apa oxigenta si la bebe asa mic au zis ca nu fac antitetanos.
gianina spune:
Buna,
pe fuga ca sunt la serv. ...vaccin Infanrix mai au si la farmacia
Tarsis, str.Batistei nr 17, tel.3150182. costa 245 lei.
a si....sambata a facut si Adelina primii pasi nesustinuta!!!
Pupici si toate cele bune!
Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi07 Miha..si eu ti-am vazut puiutii draguti...dar nu am apucat sa comentez ![]() |
Stiam eu ca nu trecem neobservate...
Glumesc desigur...

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA Miha jucaria de la Simba e pe stoc???Despre ea vorbesti???Oare o fi buna??? |
Da,despre ea este vorba.Adica sper sa nu-mi trimita astia altceva.
Cristina zicea ca e faina si lui Raducu ii place.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ram0nica Si eu le-am vazut, dar n-am mai apucat sa-ti zic ca pustoiaca ta e bucatica rupta din tine!!! |
Hai mey...n-am zis cu nici o urma de malitiozitate despre pozele mele. Parol!
Multumesc oricum!

Trusa de colorat a lui Robert am luat-o din Carrefour cu 20 RON.
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA Salutare!!! Va pun si niste poze cu noi,ca nu ne-ati vazut demult.Mult nu am mai crescut,ca asa ni felu... ![]() http://picasaweb.google.com/RamonelR Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
ramo, si eu zic ca bea e ok la cum arata...are falcute...si e o dulce...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
mykidutza spune:
| citat din mesajul lui gianina Buna, pe fuga ca sunt la serv. ...vaccin Infanrix mai au si la farmacia Tarsis, str.Batistei nr 17, tel.3150182. costa 245 lei. a si....sambata a facut si Adelina primii pasi nesustinuta!!! Pupici si toate cele bune! Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007) |
Felicitari!Tineti-o tot asa.
Tot sambata a facut si Robert al meu,doar trei pasi singur, si asta findca era cu ochii dupa Ana,nepotica mea iar tati a avut curajul sa-l lase sg.Cu mine face fitze,fitze...vrea numai in brate si dans la max...asa am slabit eu
Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://entertainment.webshots.com/video/3024404820103443970XcdcXc?vhost=entertainment
anacami spune:
acum am ajuns acasa, Adela (Ellis) multumesc mult: am cumparat Infanrix IPV de la Comfarm (pe Pantelimon, aproape de Ritmului..).Mai aveau vreo 4-5 buc., pret 235 RON..
La Helpnet nicio sansa, isi ia sotul avansul inapoi...
acum fug la gradinita dupa nazdravanul cel mare...
Va pupam!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
mykidutza spune:
| citat din mesajul lui ram0nica Mi-a zgariat motanul copilul... de i-a dat sangele. Bine ca nu l-a zgariat foarte rau, adica mai rau de atat... era cu noi in camera motanul si nici nu l-am simtit cand a venit langa Vlad. A chiuit de bucurie si motanul s-a speriat dandu-i cu laba drept la tampla...I-am pus apa oxigenata, dar mai apoi nu stiam daca facusem bine. Dr nu raspundea... asa ca ne-am dus la urgenta ca mi s-a parut ca incepe sa se imflameze locul. Au zis ca e ok cu apa oxigenta si la bebe asa mic au zis ca nu fac antitetanos. |
RamOnica...dar daca dai un bebe cu spirt e ok?Eu i-am facut frectie la raceala dar pt zgarieturi ar fi ok?
Intreb ca am si eu pisica...bine fuge de el ca de o piaza rea,desi el o striga...mau mau mau...al doilea lui cuvant dupa 'tati'...mami f tarziu si doar la nevoie.
Dar daca ma vezi pe mine...e jale...am numai zgarieturi si pe picioare si pe spate...ar spune cine nu cunoaste ca sunt cu perversiunile in fapt...pisica mea sare pe spate cum ma vede...doar doar sa o mai iubesc si pe ea ca altadata...
Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://entertainment.webshots.com/video/3024404820103443970XcdcXc?vhost=entertainment
ellis spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Alina de asta imi este si mie frica,daia am si luat AC ,sa nu existe riscul de sarcina cat iau super slim ...cred ca ar fii ghinionul vietii mele ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
nu fac rau lui bb, stiu de la Tutunaru
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]