Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (125)
Raspunsuri - Pagina 4
abramburika spune:
Ciaoooooooo !!!!!!
Pe fuga ... revin mai tarziu!
bb - se pare ca ai fost singura care te-ai uitat la pozele noastre
. Multumesc pt. complimente
. Mai e putin pana la anisor !!
jasmine - ce ai facut cu certificatul?
Eu vreau bb2, da' nu vine
....
Ma duc ... sa vad si pozele adinei si revin!!!!!
abramburika nazdravana
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Ciaoooooooo !!!!!! Pe fuga ... revin mai tarziu! bb - se pare ca ai fost singura care te-ai uitat la pozele noastre . Multumesc pt. complimente . Mai e putin pana la anisor !!jasmine - ce ai facut cu certificatul? Eu vreau bb2, da' nu vine Ma duc ... sa vad si pozele adinei si revin!!!!! abramburika nazdravana |
si eu am vazut-o pe cumnata lui Raducu cea dulce!
Cristina si Radu 3.12.2007
ancadragoman spune:
Adina sunt superbi si aia mica e haioasa rau cum pozeaza![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Ank83 spune:
eu ies ca mai am de invatat ceva la anatomie... Aseara l-am mai luat pe sotul la pipait sa vad mai bine zonele corpului... dar el a priceput altceva![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine
Cecilia
eladea2005 spune:
Adina, sa-ti traiasca si sa fei sanatosi... frumaosa familie...
si au niste ochi copilasii taaaaaaaaaaaai....mama mama...
ce bronzolici e domnisorica...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
abramburika spune:
| citat din mesajul lui cristi07 si eu am vazut-o pe cumnata lui Raducu cea dulce! Cristina si Radu 3.12.2007 |
hahhahhaaaa .... deci asa ramane? Cumnati? Nici o sansa la Raducu?

abramburika nazdravana
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 am mai gasit un site interesant cu jucarii... aici: http://www.babypoint.ro/index.php?ct=shopbrowse&id_prodgroup=4 spor la shopping... ![]() |
Am reusit si am vorbit cu cei de la quelle si cica au jucaria pe stoc
si mi-o trimit in 4-5 zile. 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Am reusit si am vorbit cu cei de la quelle si cica au jucaria pe stoc si mi-o trimit in 4-5 zile. ![]() Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
miha, daca e asa ma inscriu si io...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui abramburika Ciaoooooooo !!!!!! Pe fuga ... revin mai tarziu! bb - se pare ca ai fost singura care te-ai uitat la pozele noastre . Multumesc pt. complimente . Mai e putin pana la anisor !!jasmine - ce ai facut cu certificatul? Eu vreau bb2, da' nu vine Ma duc ... sa vad si pozele adinei si revin!!!!! abramburika nazdravana |
abramburikoooooooo..... unde sunt mai pozele voastre????????? ori is io chioara...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui abramburika bb - se pare ca ai fost singura care te-ai uitat la pozele noastre . Multumesc pt. complimente . Mai e putin pana la anisor !! |
Dar la ale noastre s-o fi uitat careva?
Pupici la Abramburika mica...
E v-am vazut in poze,dar n-am mai apucat sa zic...ma luai cu vorba
si-am uitat. 
Pupici si blondinilor Adinei,ca tot veni vorba de poze.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...