Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (125)
Raspunsuri - Pagina 13
Ank83 spune:
La multi anisori Raul si Roberto... si sa faceti in continuare numai bucurii parintilor 

Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine
Cecilia
Ank83 spune:
Buna dimineata... Azi ma simt groaznic... m-am trezit cu gatul in pioneze
...Azi noapte de vreo 3 ori am facut gargara cu apa cu sare
.. Azi sper sa ajunga homeopata pe la noi... ca tare am nevoie de ea si eu si Raul care tot muci si tuse seaca 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi am pus cateva poze, daca vreti va uitati daca nu, nu ma supar http://good-times.webshots.com/photo/2600582010104078634qfQQqW PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
Pussi sunt superbe ,dar hai sa iti spun ceva...intre mine si sora mea mijlocie este diferenta de un an si 4 luni iar mama ne imbraca mai mereu la fel si aveam oroare de asta ,acum sunt curioasa ele ce parere au
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui ellis Hai sa va zic ce sperietura am tras: eram la bucatarie cu treaba, Alessia cu tati; nu-stiu-ce ma face sa deschid usa la ei si ce vad : sotul se uita la mail, iar puiul grena-vanata, cu ochii mari si mainile intinse, gura deschisa...cu punga de pufuleti in brate, langa ta-su pe pat; copila avea in gura plastic de la punga; nici nu mai stiu cand i l-am tras cu doua degete, Doamne, era asa speriata; imi venea sa-l troznesc pe ta-su, nu alta; daca nu intram atunci? copilul era incremenit, saracuta nici nu se misca; numai Dumnezeu a aparat-o; m-am speriat ingrozitor, am tremurat vreo ora; si ea s-a speriat, iar la baita, cand i-a venit apa pe fatza s-a ridicat catre mine. Of, Doamne! Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1] |
Doamne Dumnezeule bine ca ai ajuns la timp

anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
bb_yasmi spune:
pt cine era interesat de jucaria premergator SIMBA 4 in 1 este aici pe stoc: http://www.babypoint.ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=1579
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Mai incapi dupa canapea femeie? Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
mai dar rea ai fost...are coltar nu canapea
anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Mai incapi dupa canapea femeie? Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
mai dar rea ai fost...are coltar nu canapea
anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui popbianca acum nu-mi ramane decat sa urez LA MULTI ANI ! gemenilor de irina stef...RAUL si ROBERTOMARA...acular73....au deja un anisorrrrr !!!precum si celolalti sarbatoriti : SERBAN, LUCAS, MATEI, ALEXANDRU, AMIRA, CARINA, RARES, ANDREEA mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
felicitari si de la noi!!!!!!!!!!!!!!!!
anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
Ank83 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
mai dar rea ai fost...are coltar nu canapea anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
asa fa si tu mistooo... lasa ca nasc eu si dupa vine randul tau
si sa vezi ce bucatoaie ma fac
... si tu o sa fii
...
Cred ca sunteti invidioase
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Cecilia
ancadragoman spune:
Anco aici ai mare dreptate...si cu invidia dar mai ales cu restul
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA

Noi o sustinem pe Simona! 
gemenilor de irina stef...RAUL si ROBERTO