Aspirante optimiste > 20 (363)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

Vrancioaia imi pare foarte rau . nu stiu cum as putea sa te consolez...vreau doar sa-ti spun (ceea ce cred ca stii deja) ca noi suntem aici

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

buna seara fetelor...

...am stat vreo 45 de minute in holul cabinetului la dr. ....dar n-am mai avut rabdare si nici dispozitia necesara...mai erau 6 doamne inaintea mea...toate insarcinate ... Ieseau parintii pupanduse si chicotind de bucurie ca au vazut "pasarica" copilasului...si n-am mai rezistat,am plecat...ma si dureau ovarele...M-oi duce dupa ce termin cu Cm-ul...sa vedem daca a ramas ceva sau daca e curat uterul...

Cautam acum pe net cate ceva si-am dat de site-ul asta...e destul de educativ...sa va uitati si pe celelalte pagini...
http://www.woomb.org/bom/science/variants_ro.html

Multumesc pentru caldura voastra...sper sa treaca cat mai repede perioada asta nasoala

Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

of of...vrancioaia

ruxandra ce inseamna fifilorme???

io am fost la doctorita si mi-a zis ce analize sa mai fac cica la giulesti la nu stiu ce laborator...stie cineva sa ma ajute?? si ca ma vrea la monitorizare la al 2-a lea ciclu de acum incolo..si ca o sa incerce sa ma regleze cu duphastonul...si imi dadea exemplu pe cineva cam ca mine..care tocmai a ramas dintr-un singur folicul dupa f f putin timp de incercari..hmmm..ghiciti despre cine mi-a vorbit??

rallu tu ghicesti?

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fetele!!!!
Acum am ajuns acasa, aveam nevoie de ceva nou si m-am dus la coafor si mi-am taiat vreo 15 cm din par, si mi-am schimbat si culoarea!
Voi ce faceti?
Ruxi esti gravi?!!!

Mergi la inceput

Fetele, toata lumea a plecat la ?
Iar nu ma sincronizez!!
Ufff!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico23 spune:

Rugaciune pentru copii
Doamne Dumnezeule, care prin stiinta Ta ai zidit pe om si i-ai dat suflare de viata, binecuvantandu-l si spunand: Fii roditor, inmulteste-te si umple pamantul; si in Cana Galileii prin Fiul Tau adevarat, ai binecuvantat cununia, si prin aceasta ai binecuvantat si nasterea de copii, cu smerenie ma rog bunatatii Tale, cerandu-Ti sa binecuvantezi si sa ai mila intotdeauna de acesti copii pe care mi i-ai daruit. Pazeste-i de toate relele cele vazute si cele nevazute. Porunceste ingerilor Tai, sa fie intotdeauna cu ei si sa le indrepte pasii numai spre lucruri bune, ca ei sa Te preamareasca pe Tine, in toate zilele vietii lor. Amin.
Rugaciune de multumire
Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Dumnezeu milostiv si indurator, a carui dragoste de oameni nu are margini; ma inchin slavei Tale cu teama si cuviosie, ca sa-Ti multumesc pentru tot ce mi-ai dat, mie robului Tau. Slava Tie Doamne, Te laud si iti cant, Stapane si Binefacatorule. Din nou ingenunchez in fata Ta, ca sa iti multumesc pentru mila si bunatatea Ta, si ma rog ca si de acum inainte sa faci minuni pentru mine, pentru ca dragostea mea pentru Tine, si pentru semenii mei sa creasca. Scapa-ma de toate relele si de toate nevoile. Da-mi liniste si pace, in toate zilele mele, ca sa pot multumi Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si in vecii vecilor. Amin.
http://tt.lilypie.com/Cl2wp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Naeta!

Haideti la !

Vracioaia imi pare foarte rau!
lalala13 filiforme inseamna lungi si subtiri, adica nu sunt ca DN1... sunt cam ca transfagarasanu...
CArmenAlbu prima data in viata in care imi doresc si sper sa nu fiu... ieri am facaut o analiza pt vizualizare uter si trompe radiologic cu o subst de contrast... daca as fi, ar fi foarte nasol!

http://tt.lilypie.com/7aaqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

...'neata fetele
...dau si eu o cafeluta ...

Azi m-am trezit cu dureri...si bineinteles ca m-am ratoit si cu sotiorul...de 3 zile incoace avem program dimineata de cearta, asa ne incepem ziua...

Imi spuneti si mie de ce ma dor hemoroizii? ce i-a palit si pe astia acuma...n-am facut efort, nu m-am "fortat" ...s-au declansat odata cu avortul asta menstrual..Am luat un nurofen-forte si parca-i mai bine, ca mai inainte nici nu puteam sta in fund...

...of, v-am luat cu hemoroizii de dimineata...scuze.

http://tt.lilypie.com/j40vp2.png

Mergi la inceput

Ruxi, aseara citeam din urma si ma bucuram de ce a scris Unboticutz si de fapt pe ea am intrebat-o, scuze pentru confuzie!
Dar te intreb luna viitoare!
Eu nu sunt si nici test nu mai e nevoie sa fac, mi-am luat TB, si e 36,7 de la 37,1, deci... luna asta la doctor!
Buna dimineata tuturor fetelor!

Mergi la inceput

Fetele care dintre voi s-a testat de endometrioza, prin ce analize descopera doctorul ca ai sau ca nu ai?
Multumesc

Mergi la inceput