Aspirante optimiste > 20 (363)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata si de la mine,

E ma simt un pic rau...mai precis, dupa ce m-am certat cu barbata-miu, tremur din toate incheieturile.
Mama, cat de rau a reusit sa ma scoata din minti

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

neaatza

pai mai rallu acum v-ati gasit sa va certati? ai grija de bebel, ca-l afecteaza starea ta, mai ales acum...la inceput...

va puuuuuuuuup

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Fetele, tocmai m-am programat la dr Ianos la Telki,am auzit peste tot ca e cel mai bun ginecolog de aici si am descoperit acum ca lucreaza la Telki Hospital!
Joia viitoare merg la el pentru toate analizele, stiu ca am mai fost la el o data acum cativa ani, dar nu stiam nimic de el, dar a fost prima persoana care mi-a zis de displasia! Dar atunci eram asa de speriata ca am ales sa merg pe mana romanului, care mi-a si gresit operatia!
Doare examenul prin care se uita sa vada daca ai trompele infunate?

HSG doare suportabil ,putin mai tare decat la CM dar durerea este de scurta durata.Acum depinde cat de bine suporti durerea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata fetele! O cafea nu-mi strica deloc, acum m-am trezit!
Anca eu suport durerile destul de bine numai ca acolo jos mi se par mai intense ca nicaieri!
Lalala de ce nu mananci dulciurile dimineata?
Si nu stiu ce-ti place la ele aat! Ciocolata e nesanatoasa face celulita si un ten urat, si urme ireparabile pe corpul celor cu predispozitie sau nu!!
Hai curaj ca trebuie sa o faci pentru bebe!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Ralu esti oficial o gravi in toata regula si cu toate sensibilitatile!
Dar nu uita de bebe si de sotior!
Gandeste-te cine ramane afectat, si fi mai putin sensibila pana trece trimestrul 1!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

salutare fetelor...

...deci Nico, am avut dreptate...aseara s-a intamplat nefericitul eveniment...bine macar ca eram acasa si cu nurofenul luat. Am eliminat endometrul (ma gandesc...presupun ca altceva n-avea ce) si cu ceva, ca o bobita intr-un colt...Am avut contractii, dureri de parca aveam si hemoroizi, asa ma durea si pe "partea" cealalta. Ma rog, au trecut toate durerile dupa ce am eliminat pielicica aia.

...asa ca, ovulez, sperma ajunge unde trebuie, fecundeaza, dar mai mult de-o luna 1/2 nu rezista...se opreste din evolutie si nu stiu care-i problema. Asa am patit si in primavara, numai ca era mai micut, vreo 5 saptamani...acum mai aveam 2 zile si faceam 7 sapt...of.

Am pastrat "ramasitele" in frigider....stiu, sunt bolnava de cap , dar vreau sa-i arat d-rului, sa vad daca il ajuta cu ceva in situatia asta. La 6 am programare ... Parca vad, o sa-mi zica "mai incercati"...si nimik altceva ...

...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Vrancioaia...imi pare rau...foarte rau
Sper sa rezisti durerii si apoi sa te poti ridica si s-o iei de la inceput.

Acum ce sa spun...dupa ce ati patit voi...mi-e o fricaaa

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

vrancioaia imi pare tare rau...dar poate asa...acum stii unde sa te cauti...nu stiu ..ma gandesc

carmen "e" bune dulciurile....si o sa razi..dar grasana cum sunt nu am celulita, pt ca beau foarte multa apa...o si retin..da' nu am celulita! tu? faci test azi?

oricum e clar ca trebuie sa fac un efort mai mare decat pana acum in a slabi!

anca? cum mai e cu simptomele?

rallu fiecare organism are alta simptomatologie..relax si asculta de dcotoria ta! apropos...azi ma duc la ea
my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Of, Vrancioaia, imi pare rau... E asa trist ce se intampla cu noi... Sa ai putere sa treci de durerea psihica, pentru ca aia trebuie sa treaca cat mai repede...

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

TOATE VIN LA TIMPUL LOR...

http://tt.lilypie.com/fllIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Vrancioaia, o sa iti spun "povestea" mea pentru ca eu am patit ca tine de 2 ori. Exact asa cum ai patit tu. Ai zice ca suntem gemene nu alta. La mine motivul identificat este ovulatia tarzie la un cm de 28 de zile si prin urmare faza luteala scurta. Deci daca nu faci cumva(si numai prin stimulare se poate) sa ai o stimulare in z14-15, slabe sanse sa poti tine o sarcina. Exact acest lucru mi-a spus medicul meu si cel din Ungaria care mi-a scris. Te inteleg cat e de greu, dar crede-ma ca intamplarea asta te va face mai puternica si o sa vezi conceperea unui copil in alt mod.

Rallu, nu lasa povestile triste sa te afecteze. Stresul da contractii si mai rau iti faci. Tu ai avut o IA, o ovulatie ca la carte, nu ai de ce sa iti faci griji...crede-ma...nu o zic sa te simti tu mai bine!

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput