Aspirante optimiste > 20 (363)
Raspunsuri - Pagina 12
doula spune:
Carmen arata bine TB....Dar am si eu o intrebare...Daca ai ovulat duminica trecuta, de ce zici ca vineri trebuie sa (NU) iti vina? Faza ta luteala e de 11 zile?
Si pe mine nu ma mananca degetele, ca e prea devreme, sunt doar in ziua 9 dupa ovul. Mai am de asteptat vreo 4 zile.....Dar cu durerile astea de cilcu.......
Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
numar zilele
buburuza1979 spune:
Andreea nu stiu ce sa zic ....dar avand in vedere ca ai simptome daca ar fi sa fie bebe eu zic ca s-ar pozitiva testul pt ca simptomele vin si de la modificarea hormonala din corp ...
eu zic ca ai putea sa faci un test
CarmenAlbu spune:
Am ovulat pe 19 Andreea, deci de zece zile, conform graficului ar trebui sa vina poimaine sau celputin al lilypie dupa care m-am luat si care a corespuns cu ovulatia confirmata de medic
Dar nu stiu, poate o intarzia!
Unboticutz eu zic sa ti-o iei si sa o notezi asa vei stii daca va scadea sau va creste, si vei stii ce sa faci luna viitoare daca mai este cazul!
CarmenAlbu spune:
Si nu stiu cat e faza mea luteala, in mod normal ar trebui sa fie de 14 zile , nu?
ancadragoman spune:
faza luteala dureaza intre 10-16 zile
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
lalala13 spune:
fetelor...
eu mai miros niste gravidutzeeeee
anca....bine ai revenit la simptomeala...sper sa fie cu folos si sa ne iei si pe noi la odisee..
uuuooof.....ce misto cand vorbiti de ovulatie 
io nu pot vorbi ca habar nu am ce si cum....hi hi...eu-s parasuta pe aici![]()
teste careva?
haideti ca m-am obisnuit![]()
![]()
![]()
my somebody.... 
noname spune:
Nici eu nu prea stiu daca am sau nu ovulatie

Lalala, noi parca suntem surori gemene.........

Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
Nico23 spune:
Deci se pare ca am avut un avort menstrual rezulatat beta hcg 1 :(((((http://mb.lilypie.com/JAsSp3.png