Aspirante optimiste > 20 (363)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Carmen arata bine TB....Dar am si eu o intrebare...Daca ai ovulat duminica trecuta, de ce zici ca vineri trebuie sa (NU) iti vina? Faza ta luteala e de 11 zile?
Si pe mine nu ma mananca degetele, ca e prea devreme, sunt doar in ziua 9 dupa ovul. Mai am de asteptat vreo 4 zile.....Dar cu durerile astea de cilcu.......

Andreea

www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama

numar zilele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Andreea nu stiu ce sa zic ....dar avand in vedere ca ai simptome daca ar fi sa fie bebe eu zic ca s-ar pozitiva testul pt ca simptomele vin si de la modificarea hormonala din corp ...

eu zic ca ai putea sa faci un test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Am ovulat pe 19 Andreea, deci de zece zile, conform graficului ar trebui sa vina poimaine sau celputin al lilypie dupa care m-am luat si care a corespuns cu ovulatia confirmata de medic
Dar nu stiu, poate o intarzia!
Unboticutz eu zic sa ti-o iei si sa o notezi asa vei stii daca va scadea sau va creste, si vei stii ce sa faci luna viitoare daca mai este cazul!

Mergi la inceput

Si nu stiu cat e faza mea luteala, in mod normal ar trebui sa fie de 14 zile , nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

faza luteala dureaza intre 10-16 zile

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Mersi Anca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

fetelor...

eu mai miros niste gravidutzeeeee

anca....bine ai revenit la simptomeala...sper sa fie cu folos si sa ne iei si pe noi la odisee..

uuuooof.....ce misto cand vorbiti de ovulatie io nu pot vorbi ca habar nu am ce si cum....hi hi...eu-s parasuta pe aici

teste careva? haideti ca m-am obisnuit

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Nici eu nu prea stiu daca am sau nu ovulatie
Lalala, noi parca suntem surori gemene.........

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

deci 2 parasute

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico23 spune:

Deci se pare ca am avut un avort menstrual rezulatat beta hcg 1 :(((((http://mb.lilypie.com/JAsSp3.png

Mergi la inceput