Aspirante optimiste > 20 (363)
Raspunsuri - Pagina 10
oana_cnt spune:
Ai dreptate, Lalala... Hai ca dau eu, cu intarziere, cafeaua azi. Si pentru gravidute ... fresh de ce vor ele, portocale, lamaie etc. Iar pentru tine, Monica, un pahar de apa cristalina!

(asta e fresh, nu e bere...)
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png
Vrancioaia spune:
...sar'mana pentru apa...
...mi-au mai trecut ametelile...dar ma ingrijoreaza sangerarea.
Ma apuc de licitatii...am vreo 3 pana luni 

..incerc sa ma concentrez si pe lucru totusi ![]()
...si-au venit si de la audit in control 

, colac peste pupaza..
doula spune:
Fetelor pai se poate asa? M-ati facut sa plang de dimineata
.
Deci ambele Oane au hotarat sa nu ne paraseasca
. Perfect!!!
Monica e insarcinata
si hormonii isi fac de cap. Perfect!!!
Rallu sigur ne ia cu ea la odisee ca tot umbla pe aici pe la noi ca deja ne-am immolipsit
. Asa-i fetele?
Si Oanaiacovita la multi ani pe forum dar sa ii petreci la odisee si pe urma la mamici 
Oana_cnt sa fiti fericiti, sa aveti mult noroc si toate dorintele sa va fie indeplinite. Si in pauza asta de tratamente sper sa va distrati, sa va iubiti, sa va odihniti.
Si multumesc pt cafea dar numai gandul la ea m-a facut sa
. Cand mi-o trece greata asta
? Inca o zi ciudata a inceput....
Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
numar zilele
doula spune:
Mai Monica dar tu nu poti sa iti ie un medical, sa stai acasa sa te odihnesti pana iti trece sangerarea asta? Ca nu ar trebui sa te stresezi si sa te obosesti asa.....Pai hai ai grija de tine, te rog eu frumos.....
Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
numar zilele
noname spune:
Buna fetelor!!!
Iau si eu o cafeluta?
Va multumesc!
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
CarmenAlbu spune:
Fete dragi, ma bucur mult sa citesc speranta si multa speranta!.Si eu vreau sa va incurajez pe toate in special pe cele 2 Oane, care trec prin momente mai grele in perioada asta!!!
Si daca mai e cafeluta spun prezent!![]()
Eu mai am o zi pana la testare, dar nu cred ca e ceva luna asta, cred ca bebe asteapta sa merg iar la medic sa fac multe multe analize!
Asta e ma voi conforma!Apropo de probleme fetelor corpul va anunta serios , si va spun lucrul asta din experiente personale asa ca alarmati-va si ganditi-va serios ca voi sunteti cele mai importante!
CarmenAlbu spune:
Andreea nu te mananca degetele sa faci un test?
Eu zic ca esti gravi![]()
Crede-ma asa am zis si la Nico si am avut dreptate!
Cum ai zis tu... o alta zi ciudata!!!
Bafta multa si du-te la baie si fa ce trebuie facut!
si inscrie-te la odiseea lui august!
ancadragoman spune:
Neata
Hai ca de voie sau de nevoie revin si eu la aspirante cu simptomele :sani f durerosi si cu usturime de ma capra 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
buburuza1979 spune:

fetele va 

mult pe toate
eu am mai citit dar cum ati cazut si voi in butoi nu prea am stiu ce sa va scriu pt ca si eu am fost in butoi zilele astea ...
azi mi-am revenit![]()
asa ca daca nu am facut-o inca vreau sa felicit din suflet gravidutele ... nu stiu daca am facut-o ... mai sunt si senila!!!
RALUUUUUU pai mama pe mine ma lasi in urma??? glumesc ![]()
cum ne potrivisem luna trecuta cu problemele de intarzieri si dup-aia cu zugraveala ma gandeam sa ne potrivim si cu gravideala ... dar sper sa vin si eu la odiseea voastra sau macar la urmatoarea ...
anidaz spune:
Buna ...dimineata?Da ca nu e ora 12 ,deci buna dimineata!
Pentru toate prietenele de suflet multe 

, m-ati emotionat pana la lacrimi,sunt intru totul de-acord cu voi.
Eu luna asta va tin companie doar ca ...prietena caci oricum o iau tot nu e bine.
Ori am ovulat prea devreme ceea ce nu e bine pt un cm de fix 28 de zile ,ori am ciclu anovulator fara stimulare ceea ce e si mai rau.In ovarul stang se vede lichid Douglas care poate fi nu numai rezultatul ovulatiei ci si urmarea unei infectii,iar pe ovarul drept un folicul de 8 mm ,nesemnificativ pentru z 12.
Deci de luna viitoare stimulare scrie pe mine ,desi mi-a fost frica ,insa in cazul meu nu ajung la hiperstimulare din fericire.
Si acum ,se mai gaseste o cafeluta si pentru mine?![]()
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!