| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 Daca sunteti cuminti va fac eu capitol nou. Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |
Buna seara!
Sabinutz, felicitari pentru nepoata, sa fie sanatoasa, fericita si sa suga mult la tzizi!
Am fost si noi azi la control la dr.Palicari, caci vroiam sa o asculte la plamani pe piscotica. E bine fata, mai are putin rosu in gat, tuseste doar 2-3 ori pe zi, ne-a recomandat sa ii mai dam ceai de tei seara inainte de culcare pt gat. Dr. a fost super multumita de evolutia Antonia, a zis ca nu are nici un semn de rahitism, greutate f buna, manaca f bine.A zis ca pot sa ii dautzizi linistita pana la 2 ani
.
Inca o chestie, mi-a recomandat sa imi fac eu vaccinul antigripal.
Confirm si eu ce zicea Sabina despre dr. Palicari, o recomand cu caldura. Eu merg regulat la dr.Palicari, este o dr. extraordinara, foarte desteapta,profesionista si rabdatoare, are un dar de a te linisti in orice situatie.Eu sunt foarte multumita ca am ajuns la dansa, si asta datorita Ceciliei care a scris aici pe forum.
Sefa mea o are pe dr. Nanu la fetite si este foarte multumita, am inteles ca este de asemnea o dr. foarte buna.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze