Salajencele sarbatoresc!!!Bine ai venit ALEX![63]
Raspunsuri - Pagina 2
olim spune:
bey invidia e mare, amu ce sa zic![]()

da serios is super multumita de oala, maine fac gulas, chiar bagat o reteta, stiu ca ati scris nu demult da nu am chef de cautat
si marti supa de galuste
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
olim spune:
ma duc si eu la
ca maine vreaus a il duc pe alex la peatru, controlul de rutina, sa vad ce zice.
va doresc o saptamana excelenta tuturor

adriana, asteptam sa ne spui cum a fost.
oti asteptam poze cu familia
Bimilit spune:
LA MULTI ANI!!!
CAMI
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
neata!!

ptr toata gasca.
adriana, te asteptam cu vesti bune
.
oti, cum sunteti?a dormit bb Alex?
mihaela,www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20446/Brinzica-proaspata/" target="_blank">uite aiciceva ce poate te intereseaza.
va tzuc apasa.
mihaela_s spune:
'neatza!
Io ma duc imediat la scoala, tare mi-i dor...desi a fost bine si in vacanta...
.
Bia mersi!
Iese cam putina branza, mie mi-a iesit tot din 2 l(1 lapte si 1 kefir) undeva la 500g. Plus ca nu am termometru
...
Dar o sa incerc, sa vad cum e mai buna. Cea care am facut-o cu kefir a fost excelenta!
adriana, te asteptam cu vesti bune
.
Oti, cum a trecut noaptea? 
olim azi ce gatesti?
Io mai am lasagna de ieri asa ca azi pauza, dar maine cred ca fac o friptura din aceea pe pat de legume. Bia cu cotlet merge? Pun si apa? Cam cata?
si mai viu!
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
mihaela, merge cu cotlet
.pai eu dau pe razatoare 2 cepe mari sau 3 mai mici,un morcov,ardei de 2 culori[jumatate din fiecare]brocoli,pun ciuperci ochiometric
[proapete sau din conserva],condimente si ulei 2-3 linguri.carnea o asez peste legume si pun capacul.NU PUN apa , nicun gram.ca si asa o sa aiba sos lichid multtttttt.daca e prea lichid sosul,scot carnea si strecor sosul.
adrianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,hai nu ne mai tine cu sufletul la gura.sper ca esti ok
.
Bimilit spune:
am sunat-o pe adriana
.e ok
.pare ca se poat schimba ceva lucruri pe acolo.
hai sa chefuim

bravo fata ca nu te lasi
.
olim spune:
salutare
oti cum ati dormit azi noapte
miha spor la scoala, si io ma duc la curs la 7 sper sa stea coelgu cu alex, ca vineri nu am fost si vreaus a recuperez
adriana ma bucur ca esti bine, asteptam detalii
blondo
al meu coleg cere o supa de galuste, baga neste detaliid e rog
mihaela_s spune:
Ah ce capcauna sunt...
Cami 
sa traiesti fericita, sanatoasa si implinita alaturi de cei dragi!!!! Si un bb mic cat de curand....uite ca stim acum cum sa "nastem" impreuna
. Multi
si te apsteptam la povesti.
Adriana, ce ma bucur! Chiar chef de chef...

.
Bia mersi, am notat, maine o execut! 
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
supica bestiala
cureti radacinoasele[morcov,patrunjel,gulie,telina] ,ceapa, ardei .le speli .tai si le pui in oala.apoi speli si transezi carnea de pui.o vari peste legume.pui sare si pui apa pana la semnul max din oala.pui capacul.si setezi pe pui, START.intre timp stai cu noi pe net
.bine nu apuci sa stai mult, poate sa postezi 2 mesaje ca piue oala.dai CANCEl si stai putin sa se faca depresurizarea.da pana se depresurizeaza oala, iti cauti un vas in care cu o paleta sa scoti legumele si carnita din supica, apoi te apuci de facut compozitia de galuste.io o fac simplu ca mi-s putoare
.bat oo-le ca la papara,pun putina sare si gris in ploaie, da nu mult , ca se mai umfla , pana fac eu manevra cu legumele si carnea.intre timp iau capacul de pe oala, scot cu paleta ce am de scos[nu trebuie strecurata supa, ca nu ai de ce] setez oala pe orez,start , si ma uit la compozitia de galuste , daca e prea moal, mai pun gris, daca e ok ma apuc de "modelat" cu o lingurita inmuiata in supica si-i dau bice.intre timp supa fierbe, galustele is la suprafata , le mai las 1 min, apoi dau CANCEL si pun capacul.vezi ca o sa preurizeze oala, da nu-i bai.si stau pana depresurizeaza si pun supa in blide
.