Timisoara, Impreuna! ( 125 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Aidule...dadusem io oleaca mai sus o cafa,cu tot cu poza....

Umbland asa prin pozele ce le am pe comp,am dat peste unele facute in septembrie,cand am reusit si noi,in sfarsit,dupa 6 ani de locuit in Timisoara,sa ajungem la zoo de la Padurea Verde...Iaca ce-o iesit

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Album pi casa

Mergi la inceput

Ei?Nu-i asa ca gorobetele asta te face sa uiti de griji?

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Ce tare, cu cata pofta rade

Gwendoline poze noi
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dariana/Bureau/IMGP3783.AVI
Mamica de Gwendoline(16.06.2005) si insarcinata 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Dariana, mai baga odata link-ul cu dansul haka a lui Gwen ...sa vada duamna ana ce poa' sa faca o fetita

looking for my sunshine
+6

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ma cam plicti si caut ceva sa ma inveseleasca,le-am facut la copii macaroane cu sos de rosii si parmezan iar ptr sufletul meu taitzei cu mac macar de nu beau sa manc intelegeti voi.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Gwendoline poze noi

Mamica de Gwendoline(16.06.2005) si insarcinata 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

buna fetelor,

nu scriu foarte des pe acest forum, insa acum am nevoie de putin ajutor/sfat...

caut un doctor stomatolog in timisoara... un doctor care sa fie bun, dar sa si lucreze usor (sunt tare fricoasa). o sa spun pe scurt cateva detalii: acum cam un an-un an si jum, am avut o problema cu o masea care trebuia scoasa, insa cum eu nu am facut niciodata vreo injectie, niciun medic nu mi-a putu scoate maseaua, deoarece nu se stia cum reactionez la anestezie (daca sunt sau nu alergica). asa ca singurul lucru pe care mi l-au putut face este sa imi aplice diverse tratamente calmante, recomandandu-mi-se sa fac acele analize. problema este ca nu am gasit nicio clinica care sa le faca, toti spuneau ca aud prima data despre chestia asta. intre timp durerea m-a lasat, si ca multi oameni, cand durerea te lasa, nu vrei sa il mai vezi prea curand pe stomatolog. recent a inceput sa ma sacaie din nou maseaua respectiva. probabil ca intre timp mi s-a si agravata, pentru ca nu i-am dat "atentie" atata timp .
daca este cineva in situatia asta sau stiti pe cineva, va rog recomandati-mi si mie... insa cat mai curand, ca doare tare .

multumesc anticipat,
o seara frumoasa in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

dariana [looooooollll] dementiaaall, complet dementiaaalll sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!! excelentt!!
Ana, deci ai retinut filmuletul da ?! ca data trecuta erai prin tara cu sorcova cand noi ne prapadeam de ras pe aici
clau io am trantit niste spaghete cu ciuperci si cascaval. ausi, io la plictiseala dorm nu fac mancare
gabi, pai despre alergie la xilina cred ca e vorba pentru scos masea/dinte; stomatolog care sa scoata fara anestezie io nu stiu, si nici nu cred ca ti-ai dori asa ceva sper sa gasesti repede ceva pe placul tau, eu n-am mai avut de mult de-a face cu stomatologi.
multa sanatate!

looking for my sunshine
+6

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sara buna...

Scuze de absenta, dar am avut multe chestiuni de rezolvat azi...plus o durere de spate criminala, Laurelu, te inteleg...

Vad ca aici e lumea in parametrii...asta-i bine...

Gabi, si eu sunt alergica, dar la xilina nu mi-am facut test, asa ca am spus stomatologului, si mi-a facut o doza foarte mica...am asteptat sa vedem vreo reactie, apoi a crescut doza, oricum eram cu antialergicul in geanta...daca esti viteaza, ( io nu...) incearca numai cu spray...

Deci, ne vedem vineri, la ora 16?

Maria, unde e locatia??? sa ne-adunam mushetelu...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput