***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (82)***
Raspunsuri - Pagina 10
DidiAlex spune:
El, superfit is ff bune,dar scumpe. io le iau de la un outlet din targul meu si nu am gasit sub 35-40 nicioadata. momentan m-am oprit pe Pepino sau ricosta. dar sper sa ii gasesc si Geox macar lu R, ca asa e trendul in gradi lui..
kay spune:
Soniei i-a iesit primul canin.
ma asteptam, ca prea manca prost si era toata ziua cu ceva in gurita. dar alte semne... nimic. nu tu plans, trezit noaptea, diaree... temperatura a avut putin ieri, nu i-am masurat-o, dar era mai calda decat de obicei. macar am scapat de inca o grija ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Madi spune:
Elteka de cand pandesc poze noi cu Elias....Ce dulce trebuie sa fie el cand canta!
Si vreau si eu in cercul select al cunoscatorilor parintilor lui Elias ![]()
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
bettyR spune:
Ckristina, imi pare tare rau ca ai pierdut sarcina
sa treaca supararea.
Eu chiar is inconstienta, nici acum nu m-am prezentat la dr, ma gandeam ca am numai 5 sapt si nu intelegeam de ce am atatea greturi, dar m-am uitat la un calendar si deja am spre 7 sapt. Dupa simptome sigur tot fetita e.
Vad ca vorbiti de progrese la capsunei, nici eu nu inteleg ce atata graba sa vb, sau sa faca unele lucruri. Eu nu ma omor sa o invat tare multe, taica-sau ce mai munceste. Si asa mi se pare ca se joaca prea serios, atata construieste, pune formele geometrice la locul lor ... Eu ma bucur tare mult cand imi cere sa ii pun Alunelu, zice "au, au" , ca incearca sa manance singura si mai multe chestii asa micute. A invatat-o taica-sau sa numere pana la 3 si sa zica ABC, dar asta numai de plictiseala, ca nu stia ce sa ii mai deseneze sa manance. Oricum nu repeta cand i se spune, dar nici nu o pun.
Va pup si noapte buna!
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
kay spune:
mai, eu cred ca ELTEKA e secret spy, d-aia nu ni se arata deloc.![]()
S doarme, as intra pe mess, da n-am. ca daca n-am windows... na.
cine e din Bucuresti si are mii de euro de dat pe arta, va recomand galeria Mirelei Traistaru, la Veroniki. na ca-i fac si promovare.
mie mi-a adus Al niste fursecuri, chipurile pt mama si frati-miu. adica pt ei, dar eu salivez serios la ele... si sunt la regim... pot sa le inving !!!
noapte buna 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
ckristina spune:
ce bine e sa auzi o vorba buna!va
pe toate;
inca nu stiu ce se intampla; e clar ca i pierduta sarcina ca in uter nu i nimic; dr m a pus sa fac hcg ul care a iesit 32 si arata ca s gravida; asta ar inseamna ca i extrauterina; dr spune ca ar mai fi o sansa sa fie o ovulatie tarzie dar asta nu are cum sa fie ca stiu exact data; trebuie sa astept pana luni,sa repet analiza sa vad daca mi creste hcg ul;in cazul unei extrauterine imi va face o injectie sau interventie cu laser;
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
kay spune:
ckristina, nu-mi gasesc incarcatorul
mai caut, oricum.
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
Graviduta spune:
Fetelor, am tot citit ce-ati scris voi...Nu vreau sa intru in polemici, dar ar fi foarte dragut sa lasam fiecare mamica sa se streseze pt ce vrea, doar are tot dreptul. Oana ca Soniuta nu aude bine, Sorina cu culorile, eu si cine-o mai fi cu mancarea pasata...Asta nu inseamna ca sunt probleme reale sau serioase, dar asa sunt mamicile, cu griji, nu? Haideti sa fim mai permisive. Toti capsuneii o sa invete la vremea lor sa spuna nas, sa se urce pe scara, sa recunoasca culorile, sa numere etc. Ii felicitam pe cei care au atins deja aceasta etapa si ii incurajam si sustinem pe cei care sunt pe cale sa o faca. Multe dintre noi au tendinta sa-i vada pe capsunei mai maturi decat sunt si sa considere ca a venit vremea sa faca un anumit lucru si, din aceasta cauza, isi fac probleme cand acel lucru nu e facut sau nu e facut cum trebuie. Dar asta e. Unele au pretentii mai mari, altele sunt mai relaxate. Unele sunt mai citite sau cu mai multa experienta, altele sunt la inceput de drum. Dar nici unele, nici altele nu sunt mai putin mamici. Invatam unele de la altele. Invatam chiar sa ne punem intrebari la care nu ne-am gandit pana atunci. Si sa va intreb ceva: e vreo problema daca un copil invata initial ceva mecanic? Eu nu vad nicio problema in asta. Chiar sper ca am redat ce am gandit, cu mentiunea ca nu am intentionat sa jignesc pe nimeni.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
doxinu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Graviduta Fetelor, am tot citit ce-ati scris voi...Nu vreau sa intru in polemici, dar ar fi foarte dragut sa lasam fiecare mamica sa se streseze pt ce vrea, doar are tot dreptul. Oana ca Soniuta nu aude bine, Sorina cu culorile, eu si cine-o mai fi cu mancarea pasata...Asta nu inseamna ca sunt probleme reale sau serioase, dar asa sunt mamicile, cu griji, nu? Haideti sa fim mai permisive. Toti capsuneii o sa invete la vremea lor sa spuna nas, sa se urce pe scara, sa recunoasca culorile, sa numere etc. Ii felicitam pe cei care au atins deja aceasta etapa si ii incurajam si sustinem pe cei care sunt pe cale sa o faca. Multe dintre noi au tendinta sa-i vada pe capsunei mai maturi decat sunt si sa considere ca a venit vremea sa faca un anumit lucru si, din aceasta cauza, isi fac probleme cand acel lucru nu e facut sau nu e facut cum trebuie. Dar asta e. Unele au pretentii mai mari, altele sunt mai relaxate. Unele sunt mai citite sau cu mai multa experienta, altele sunt la inceput de drum. Dar nici unele, nici altele nu sunt mai putin mamici. Invatam unele de la altele. Invatam chiar sa ne punem intrebari la care nu ne-am gandit pana atunci. Si sa va intreb ceva: e vreo problema daca un copil invata initial ceva mecanic? Eu nu vad nicio problema in asta. Chiar sper ca am redat ce am gandit, cu mentiunea ca nu am intentionat sa jignesc pe nimeni. Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007) |
Sunt decaord 100% cu ce ai zis.Este ca un rezumat a tot ce s-a comentat zilele astea
OANA felicitari pentru incisiv si pentru curajoasa SONIUTA!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan