Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 9
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 miha, si eu caut antemergator, dar decat de la quellle(scuza-ma dar sunt nesweriosi din cate am auzit) mai bine comand de la micaalsa... |
Nu vreau sa dau foarte multi bani pe el,ca sunt sigura ca patesc ca si Ellis...E fascinata cateva minute si p-aia sta aruncat prin casa,ca si restul jucariilor. De multe ori am zis ca pun frana la cumparat jucarii,mai ales cand ma cert cu Robert de la strans.Dar nu pot mey...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
anka.san spune:
Hello everybody 
Dupa lupte seculare am reusit sa mai intru si eu un pic.
Andrei a trecut (sper) cu bine de prima racelutza si e tot mai energic, mai vesel si mai incapatanat. Timpul meu liber s-a dus pe apa sambetei
mai ales ca suntem singuri pana vine tati pe la 7....
Asa am vazut ca vorbiti de antemergatoare. M-am interesat si eu si mi-a placut mult modelul de la Simba (cel care apare si la Quelle in catalog) dar am vorbit cu directorul lor de vanzari si nu il au de un an de zile pe stoc si nici nu il vor mai aduce in viitorul apropiat (cel putin 6 luni). So, imi pare rau Miha dar nu cred ca o sa-l primesti de la Quelle pentru ca nu au de unde sa-l ia. Sorry
Am vazut suuuuper poze si filmulete. Incerc sa-mi aduc aminte cateva.
Maria este grozava, cum se ascunde ea si cum danseaza...
Tizul Andrei cel pletos si frumos e o minune de baietel. De abia astept sa ne mai vedem.
Lucas e foarte curajos si smecheros 
Stefania e foarte dulcica, ce mult s-a schimbat... Iar mami a ei are niste poze super din luna de miere... Hehehe ce tinerei erati.
Sper din tot sufletul sa ajungem sa ne intalnim si poate si cu Adela - parca tot in zona Titan sta daca nu ma insel.
Hai ca m-am lungit rau si a expirat pauza.
Multi pupici si mai intram cand putem

Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Hi, dear !!
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine
Cecilia
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Buna
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui anacami cateva poze noi (pozitii nr. 29-36): http://good-times.webshots.com/photo/2459085950102385306Movulc |
Pupici la copii frumosi!
Ce bine se tine pe picioruse mandruta ta.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eladea2005 spune:
multumesc ancutelor pentru increderea voastra in capacitatile mele mintale...![]()
... de-asta am precizat si eu inainte ca-s nebuna, ca sa fiu eu prima care recunoaste asta...![]()
miha, nu dau eu banii pe ea... asa ca...
ai dreptate in ce zici, dar asta e...poate o sa-l atraga totusi macar 10-15 minute pe zi...![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui adinag Buna, Anca, poate de la AC? Mihuta, merci. Lui Floris ii place sa manance din mana, dar nu pastai. Le suge continutul si arunca teaca Dar oricum avem probleme cu mancatul de ceva timp, chiar fff mari probleme, si el era asa de mancacios ![]() Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Adina pai sunt deja la a treia luna decand iau si pana acum nu am avut nimic.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
anka.san spune:
aaaa am uitat si Amira este o scumpa si asa de expresiva.
ufff vroiam sa mai zic multe dar mi-au fugit gandurile....
In legatura cu petrecerea, cand se stabileste ceva va rog un PM si la mine. Nu stiu cand mai apuc sa citesc.
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 multumesc ancutelor pentru increderea voastra in capacitatile mele mintale... ... de-asta am precizat si eu inainte ca-s nebuna, ca sa fiu eu prima care recunoaste asta... |
...cu placere
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine
Cecilia
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Buna anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
ancule, super pozele din Spania... i-a palcut Mariei mai mult pe calut sau pe masinuta??
avem si noi un jerseut ca si al vostru, asemanator... l-am luat din Poiana Brasov... sa nu-mi zici ca si voi tot de acolo...
cel de aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2720258170101626593EkXNSK
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png