Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (124)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka.san
Asa am vazut ca vorbiti de antemergatoare. M-am interesat si eu si mi-a placut mult modelul de la Simba (cel care apare si la Quelle in catalog) dar am vorbit cu directorul lor de vanzari si nu il au de un an de zile pe stoc si nici nu il vor mai aduce in viitorul apropiat (cel putin 6 luni). So, imi pare rau Miha dar nu cred ca o sa-l primesti de la Quelle pentru ca nu au de unde sa-l ia. Sorry

Deci,asa cum spunea si Andreea...niste neseriosi... Eu nu pot sa inteleg de ce mai trec un anumit produs in catalog daca nu-l au si mai ales nici macar o sansa de achizitionare. Ce strategie de marketing o mai fi si asta? Si faptul ca nu raspund la telefon face parte din aceeasi strategie?
Multumesc ca mi-ai spus.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anka.san

aaaa am uitat si Amira este o scumpa si asa de expresiva.

Multumim!
Si plina de sprancene,imi zicea cineva.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi si daca faci tot 2?
mai sti ceva de Sheri ca imi spunea andreea (Aniast) ca a inceput procedura de fiv.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi
miha super pretul de la Quell la antemergator... cand il primesti?

Se pare ca niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Pussi nu am vazut... dar sincer iti spun ca umblata prin magazinele de profil nu prea mai sunt.Si eu sincer nu ii cumpar ca la cat de repede se plicti de toate..Nu multumesc ... daca vrea il pun sa impinga scaunul la calc ... nu ca nu ar face asta zilnic ...spre disperarea lui tasu...(AI.. AI.. daca se loveste)

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Anca, poate ai uitat o pastiluta?!?

Biby, nu stiu cat de moale e moale ;-) Adica e diaree, sau mai moale? Ca noi numai scaune molcute avem, rar altceva. SI de minim 3 ori pe zi, pana la 5-6 or. Cand era numai pe lapte erau numai 1 max. 2!

Mergi la inceput

Miha ..pupici la sprancenata ...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adino nu uit maica de pastilute ,orice uit dar asta nu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Anca, poate ai uitat o pastiluta?!?
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

In cazul asta...Ancooo felicitacion!!!

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

m-ati inebunit cu antemergatorul....
eladeea e foarte frumoasa jucaria de la Mos, la noi nu se gaseste?

va pup si revinnnnnnnn

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

pussi, la noi nu este, eu cel putin am dat un 'search' pe google iar in magazinele online romanesti de jucarii n-am gasit asa ceva... de fapt multe jucarii care sunt dincolo la noi nu se aduc, nu stiu de ce...
sa nu-mi ziceti ca e pretul problema, pentru ca sunt sigura ca si aici multa lume cumpara jucarii si mai scumpe si mai ieftine, dupa posibilitati...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput