Dorsilia,eu stiu ca exista un tip de defect congenital al urechii care da,de exemplu,raceli minore,de tipul rinitei descrise de tine la inceput. deci,nu neaparat otita,ci doar o predispozitie.
nu sunt medic,vorbesc doar despre un caz similar,despre fetita unor prieteni care racea des,necomplicat si care a fost diagnosticata cu tipul asta de defect care o predispunea la raceli repetate.
poate ca despre asta sa fie vorba si in cazul baietelului tau.
sanatate multa!
baietelul meu nu racea dea, facea o singura viroza pe an si atat....de aici mirarea mea ca s-a ales brusc si dintr-o data cu o infectie asa mare, medical nu prea justificata deci
medicii presupun ca tragea de o otita de mai multa vreme dar cum asa? otitele nu dor? el nu s-a vaitat de nimic, as fi sesizat ca e suferind
sper ca de acum incolo sa fim feriti de asa surprize neplacute, vreau sa cred ca a fost o cumpana pe care a depasit-o cu bine
Dorsilia, m-a luat cu fiori reci cand am citit.
Meningitele astea sant foarte periculoase, o fosta colega de-a mamei si-a pierdut copilul de 4 ani in urma unei menigite care a evoluat foarte rapid.
Stiu ca ai scris la un moment dat despre baietel ca este bolnav si pe urma n-ai mai scris nimic… am avut o banuiala ca aveti ceva probleme si ca santeti la spital de nu mai poti sa scrii !
Bine ca ati scapat si ca acum este sanatos. Din cate citesc si din raspunsurile fetelor, cauzele ar putea fi multe… nu are rost sa te mai chinui acum si sa te acuzi
Sanatate multa !
Ingrid si Cristi 5 ani si 7 luni