Aspirante optimiste > 20 (362)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Multumim Mara, cum a zis Mona sa te auda DD!!!
Fetele ce ciudat luna asta ca niciodata nu mi s-au marit sanii si nu dor!
Bea simte-te bine la socrela
Eu am mancat aseara tete-a-tete la un restaurant si ne-au trimis din partea conducerii cate o cupa de sampanie, am profitat de ocazie sa vorbesc cu al meu copil-barbat
A fost o seara frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu
Fetele ce ciudat luna asta ca niciodata nu mi s-au marit sanii si nu dor!

poate asta prevesteste ceva iti tin pumnii

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

carmen, nu e musai sa ti se mareasca sanii ori sa te doara.
la mine mai toate simptomele, au inceput pe la 7 saptamani de sarcina, asa ca stai linistita si asteapta

mara 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

carmen, esti urmatoarea careia ii facem galerie?
ruxi, imi donez dansul din buric in contul lui carmen . ce zici?

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Vai fetele poate aveti dreptate!!!!
Al meu a invitat pe cineva la masa la unu, si eu cu schimbarea de ora de azi noapte nu am schimbat si ceasul si la 12 fix era totul gata, imi zice al meu, ma duc sa fac dus, iar eu- acum e tarziu trebuie sa vina prietenul nostru, nu iti mai face , pune un tricou si iti faci mai tarziu , iar el, - pai e deabia 12!!! ha, ha, ha! Iar eu am ggatit paste cu ultimele languste din frigider!

Mergi la inceput

si vorbind de sani, mie intotdeauna inainte de ciclu cu el putin o samtamana imi cresc deaia sunt putin surprinsa! Dar luna asta a fost haotica! Inainte de ovulatie nu am prestat 5 zile ca tot pe drumuri si cu serviciul ajungeam seara franta si nu aveam chief de nimic, of banii astia, iar cu o zi inainte am prestat, poate s-o fi prins, nu am stat cu picioarele in sus ca nu am avut unde, eram pentru un week end la Bruxelles la nisteprieteni, si stiam ca vine ovulatia dar nu vroiam sa prestez in patul lor, deh, jena, dar ne-am dus in baie ca al meu cand a auzit ca sunt la ovulatie a lasat jena la o parte si actiune!

Mergi la inceput

Fetele cine e din zona Transilvania, vorbitor de maghiara sau nu, dar neaparat engleza sau franceza, se face luna viitoare un casting pentru editori tv, serviciul este in Ungaria, castingul va fi cel mai probabil in Oradea, iar condititiile sunt bunicele, casa, chieltuieli platite, bonuri de masa, transport in comun platit, telefon si cred ca salariul este de vreo 1000 e, in primul an, in crestere de la an la an!
Daca este vreuna interesata sau sotii sau impreuna, sa-mi spuneti sa va dau adresa unde sa completati formularul test de admitere la casting!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

raaaaalllllllllluuuuuuuuuuuuu

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

eu ti-am zis

felicitari din toata inima si ti-am zis ca daca ramai cred ca ma duc si eu la doctoria ta..poate poate...

felicitari

si vreau si eu.......

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

fetelor, tocmai am vb cu Nico si mi-a zis ca a fost azi la medic (a avut o sangerare) si i-a dat utrogestan, no spa si acid folic in cantitati duble
sper sa nu se supere ca am scris aici ce mi-a zis, dar am zis s-o incurajam toate si sa ne rugam pt ea si pt bebele ei

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput