Aspirante optimiste > 20 (362)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Roxana pai daca trebuie trebuie....Cat se da de obicei?

Andreea

www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

FELICITARIIIIIIIIII RALUUUUUUUUUUUUU !!!!

vreauuuuuuu si euuuuuuuuuuuu 2 liniuteeeeeeeee

eu am terminat ieri cura cu polidin ... sa vedem ce iese pt ca raceala a iesit deja

ma duc la somnic fetele ca sunt rupta si maine ma prezint si la un botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Plec si eu la si apoi fac nani
Noapte buna fetelor!!!

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Noapte buna fetele! Ma duc si eu la somn...

doula... cat se poate... pentru mine... si cativa prieteni

http://tt.lilypie.com/7aaqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Fetelor, ce sa zic, sunteti niste dragute, m-ati impresionat.
Eu insa tot cu inima indoita.
Acu mi-a intrat in cap ca poate a fost fals pozitiv.
O sa mai astept un pic pana sa ma bucur cu toata inima.

Si da...i-am spus sotului...si mamei....si voua.
Restul lumii afla poate de la 3 luni incolo...daca se adevereste liniuta mea pala.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Neata fetele.Rallu,ti-am spus eu ca daca e sa fie, iese liniuta si inainte de data stabilita de calculator.Succes si ai mare grija de tine acum,nu sta aplecata nu greutati si mergi pe la 5 saptamani la un eco bun sa-ti spuna cum e.Ce ma bucur pentru tine.Dupa isprava cu stricatul la burta trebuia sa se prinda ca sa ai ce sa povestesti toata viata.Doamne ajuta si iti doresc o sarcina usoara fara greturi si dureri de cap.Mai incolo iti trimit un calculator pentru controlul greutatii(asta pentru ca am inteles ca te plangeai de kg) .

iulia 14+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata fetele! Ralu, nu te ingrijora, daca a iesit a doua liniuta e bebe!
Andreea sa de DD sa fie asa!!!Mai am 4 zile pana la testare!
Cine vrea cafeluta?

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor....
Eu am trecut sa va ca imediat incep munca....
Carmen 4 zile nu e mult....Trec repede.
Eu deja am inceput sa simt usor durerile de ciclu. In ziua 6 dupa ovul., exact ca in fiecare luna. Deci s-ar parea ca luna viitoare o luam de la capat. De fapt sunt sigura, dar tot e o mica speranta intr-un colt de suflet care nu imi da pace.....
Uuuuffffffff ciclu asta a meu nu e prea regulat pana la ovulatie, dar dupa e ca un ceas....

Andreea

www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna Andreea! Cum se manifesta la tine durerile de ciclu? Sau dupa ce iti dai seama ca se apropie?

Mergi la inceput

Pai deocamdata ma doare burta, in zona uterului si putin coboara in picioare....e o durere surda asa....combinata cu un fel de greutate, de tensiune acolo in burta....Pana maine incep durerile de spate....Si sunt umflata.....Si sanii imi sunt mariti si durerosi, deja de ieri am trecut la un sutien cu un nr mai mare
Si da stiu ca astea pot fi semne de sarcina dar la mine asa e in fiecare luna cand trebuie sa vina.....

Andreea

Mergi la inceput