Aspirante optimiste > 20 (362)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oana hai ca am reusit eu sa o conving de dimineata si la 10 trebuia sa fie acolo.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

aideti mah..nu ma intristati

Nico fii tare, suntem alaturi de tine..

Rallu deci avem sure-check pozitiv??? am pierdut io??
oricum daca ai avut clear blue deja pozitiv..il dau naibii de sure-check

nasico deja in sapt 14 wow! multa sanatate..iar in legatura cu pupicii cred ca o sa trebuiasca sa adun toti pupicii fetelor de aici ca sa raman si eu gravidutza..cred ca eu voi stinge lumina la aspirante

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Doamne-ajut-o sa fie bine si sa se opreasca sangerarea,Doamne ajut-o,.Oare cand primeste rezultatul?

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klaussa spune:

buna tuturor!
Am nevoie de un raspuns urgent din partea voastra!
Dupa un an si jumatate de incercari, am in sfarsit un test de sarcina pozitiv!!!
De trei luni sunt sub tratament cu duphaston ( cate una pe zi incepand cu ziua 14 pana in z 25)
Astazi sunt ziua 26, si neavand ce face, am facut un test, care s-a pozitivat(ff slab).
Intrebarea mea esre: poate influenta duphastonul testul de sarcina, avand in vedere faptul c a ieri am luat ulgtima pastila, fiind ziua 25)????
Va rog din suflet, ajutati-ma!
Sper ca bucuria mea sa nu fi fost inutila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!
Klaussa sa stii ca eu cred ca esti , ca si eu iau de foarte mult timp duphaston si nu mi s-a pozitivat niciodata testul de sarcina.
Dar tu pt ce ai luat duphaston?

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

helo Oana.
Da am fost, dar nu mi-a facut eco ca mia spus ca pana nu fac HSG, nu se pronunta. Doar dupace ma duc cu rezultatele imi face eco, si mai incolo vedem noi.
Nu mia spus nimic de analize.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klaussa spune:

draga noname!
sper din suflet sa ai dreptate...numai ce am vb cu doctorita mea, si am intrebat-o acelasi lucru. Se pare ca duphastonul nu influenteaza deloc testul de sarcina...dar mi-a spus ca totusi este f devreme z 26...adevarul ca nici eu nu ma asteptam sa am vre-un rezultat!
Duphastonul l-am luat de trei luni pentru sustinerea sarcinei...doctorita mea a vazut ca endometrul nu era chiar perfect...si m-a bagat pe duphaston pt orice eventualitate...
Eu cred ca m-a ajutat!
Mentinez ca luna aceasta am facut si testul de permeabilitate a trompelor...nu stiu daca m-a ajutat sau nu...oricum, a rezultat ca am ambele trompe ok! HSG-ul l-am facut prin metoda clasica, numai ca in locul radiografiilor care trebuia sa mi le faca, doctoritra s-a uitat cu egograf cu sonda...de asta am si incercat luna asta! Stiu ca atunci cand este realizat cu radiografii, oul este deja iradiat si compromis luna respectiva...in fine, la mine nu fost cazul....
Sper fetelor sa fie bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Titi, !
Se pare ca dr-ii astia se joaca cu nervii noastri!
Eu ma indrept serios cu gandul spre Ungaria!Abia astept sa vad ce face prietena mea si apoi ma decid.

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Dar in Ungaria este mult mai ieftin decat la noi?

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Dana,prietena mea a fost la o consultatie cu tot cu eco a costat-o 90 de euro.
Ea a facut FIV in Bucuresti si a fost 3000 de euro iar in Ungaria va fi 1500 de euro. Diferenta e enorma si nu cred ca si cu cazare, drum,etc. ajungi la suma aia. Plus conditiile de acolo si felul cum se poarta.

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput