Casnicute sexy!super special[184]
Raspunsuri - Pagina 19
doinabita spune:
Alinuta, nastere usoara!!!!un bebe sanatos!!!!
Eu in seara asta nu fac papa, fac copii si o sa ma serveasca!!!Oare cu o fi???
Doina Bita
Danelutza spune:
Alina nastere usoara si bebe sanatos 
Doina o sa te simti ca la restaurant
. Sa inteleg ca a preparat papita, nora ? ![]()
Cuscra ihi, rulada aia care-i asa mumoasa. Cum se prezinta crema, e vorba de crema care se pune la frigider si a doua zi o iei la invirtit ?
Monule cum mai stati cu bubitele ? 
Simo cum se mai simte Matei ? 
Miki cind intri in zilele libere, ca eu vreau la serviciu
, e a treia zi de ploaie si de vacanta
.
Gata, dispar ca ma doare capul 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
Daneluto
sa nu te mai doara capul
Doina, ai vazut ce bine e cu nora in casa
si sa ne zici ce bunatati ti-au preparat...pofta buna
miki 
Daneluta...bubitele au disparut de tot upa 2 doze de claritine si la mine si la ruxi...de la ce-o fii fost...numai Dumnezeu stie...
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
alexa si mami spune:
toate si multumesc tare mult pt sustinere. deocamdata nik, nici un semn. vedem daca trecem noaptea ![]()
alexa si
mami
ange spune:
alinutzo,nastere usoara 
sunt cu ochii pe tine ![]()
gasca,ce mai faceti?![]()
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danelutza Miki cind intri in zilele libere, ca eu vreau la serviciu .Gata, dispar ca ma doare capul ![]() [/size=4] Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daniela, mami de capsunica www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete![]() Elvetia in miniatura [/font=Script MT Bold] |
de maine incep munca. s-au terminat liberele. te duci in locul meu la munca? esti vrednicuta tare
sa treaca durerea de capMiki
Danelutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ange gasca,ce mai faceti? |
te urmarim si stim ca ti-ai luat catel
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
ange spune:

m-ai sparttttttttt!!!
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."