America (129)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Ciuf, inceraca mingile alea de exercitii ptr durerile de spate. Si pe mine ma cam doare spatele ca sunt gravida, si acasa in loc de scaun folosesc mingea aia, chiar ca ma ajuta...plus ca e usor sa faci exercitii pe ea. Si ca sa nu cazi de pe ea, inainte sa o cumperi vezi ca au marimi diferite in functie de inaltime. Am o prietena care o foloseste drept scaun la birou. Sau daca vrei sa dai bani, clasele de Pilates sunt super excelente.
Uite mingea:
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4346670

Crisss 27+

Saru'mana ca imi amintisi de ea. Am una "pusa bine" in beci.
Dati-mi un sut in fund sa ma car ca vad ca nu mai plec de aici.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

ciuf, eu nu am facut nimic cu David (si nu sunt mama din aia care spune ca nu face nimic si face) David merge la o gradi montessori si acolo a invatat sa citeasca si tot...eu mai practic cu el acasa, dar foarte rar ca sunt destul de lenesa, si nu am timp in principiu (pana acum ajungeam la 3.30 acasa de la gradi, la 4.30 plecam la inot si mai ajungeam acasa pe la 6.30)...mergea la inot de luni pana joi, sambata tenis si in rest joaca, musafiri si plimbari sau plaja
Acum de cand ne-am mutat, l-am scos de la inot si tenis, urmand sa ii gasesc undeva mai aproape de noua casa...si va incepe de sapt viitoare tenis, inot nu am gasit inca...
Si uite asa, avem si noi mai mult timp la dispozitie (plus ca sunt jobless)
In rest, David e foarte comod (ca taica-su) si nu lucreaza nimic in plus, decat daca il pune cineva (nu stiu ce o face la gradi, ca educatoarea lui imi spune ca e foarte motivat si ele nu trebuie sa ii spuna niciodata ce sa faca)
Si cu mersu pe bici, daca nu ne-a facut capul calendar, ca el nu poate, ca o sa cada (ne iesea fum prin urechi la amandoi), ca ii e frica, ca vrea rotile ajutatoare inapoi...si la o ora dupa ce i-am scos rotile ajutatoare face ture de unu singur cu plecari de pe loc ...acum in 3-4 zile e foarte sigur pe el...(dar asa e el, comod...)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Casca i-a ramas mica (acum 3 luni ii venea)!!! stiu ca tre sa ii iau!!! hihi....am vrut odata cu bici dar nu era si el acolo sa il probez si nu am vrut sa ii iau casca fara sa i-o pun pe cap!!!

Ah...Am fost azi la Zara si am cumparat niste tzoale pt David...am luat marimea 5-6 (118) si ii sunt mari!!!! David are 122cm...dar alea sunt mari de el...(in fine e si tare slab-20kg)...sunt cam nervoasa ca tre sa le duc inapoi...
Pantalonii ii vin la lungime dar in talie mai intra un copil in ei (si sunt regular-slim nu au)...
Si ma oftic ca sunt asa misto!!!!!!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Liris ce veste buna!!!!
Felicitari, sarcina usoara si un bebe minunat!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

130

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput