America (129)
Raspunsuri - Pagina 12
corinadana spune:
Da da, subscriu la ce zice Lai! frumos...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Lai, nu e normal. Ultimele doua zile au fost anormal de reci pentru perioada asta. Eu am vrut sa ma vait, apoi am citit ce au scris Andrada si Anamaria si m-am gindit ca sintem bine.![]()
La noi minimele ar trebui sa fie mid-fifties acum, iar maximele pe la high 70s. Presupun ca la Houston sint si mai ridicate.
Cel mai frig e in ianuarie, minimele sint pe la 35-40. Ziua n-ar fi asa rau, dar de multe ori e un vint rece.
De miine se incalzeste la loc. Eu ma bucur, ca inca am rosii si ardei in gradina. Sa vad daca mincam gogonele
, sau avem noroc sa mai aiba timp sa se coaca.
Andrada spune:
Merci lai, corina, le spun.
Ramona ca mi-ai adus aminte sa adun gogonelele (organice altfel)
.
Am strins deja semintele de loboda, am destule, cine vrea la primavara sa imi spuna ca trimit plic la cerere ,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
adriana spune:
La noi e soare si frumos.. nu stiu in ce clima ne incadram ca la inceputul lui octombrie a nins
.. Cred ca suntem in desert, noaptea e vai mama frigului si ziua stam in tricou
Delia, fi-miu a inceput sa-si cotonogeasca surorile, cum nu face una ce vrea el, jap jap... Nu stiu ce-o fi, s-a trezit baietoiu din el, ca pana acu era fetitoi![]()
lai spune:
Ramona, m-am uitat acum pe weather.com, cica azi la noi min. 42, max 67.
Nu e asa de rau, dar e neasteptat si mi-a luat doua zile sa ma conving sa ma imbrac adecvat. Bine ca se incalzeste la loc de maine. Iar in ianuarie.. un Mexic, o atentie? ![]()
Spor la rosii si ardei (bune si gogo dac-o fi
)
Lai
ocebine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrada m.u.i.e.t.i-s posmagii? |
Daaaaaa
N-am nici cel mai mic green thumb...am omorit inclusiv un cactus!!!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Andrada spune:
wit woman!
Okazei, la recolta viitoare, cu smintina da? (iti strecor acolo si semninte in poseta le arunci prin curte mei, se prind f usor, eu am degete negre ca sa zic asa, sint ca turcii pustiind paminturile si tot s-au prins)
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu