Puiuti de Randunici 2008!! (121)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Buna, fetelor!

Mimo, mi-ai facut pofta cu Martini si ghici ce beau acum!!!

Cuscraaaa, cu intarziere!!!Am avut o saptamana grea la munca si pur si simplu a trecut timpul. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata! Inchin paharul cu Martini pt tine!

Luny, ne-am uitat la pozele lui Mufy si eu si sotul,care l-a recunoscut din prima...

Blanka, ma bucur ca Eric e bine.

Bubulino, vad ca tot n-ai stare. Cand le faci, frate , pe toate????
http://good-times.webshots.com/photo/2630730950103382524EhdUHF

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

blankar ma bucur nespus pentru voi! sanatate si refacere grabnica grabnica la puiutul tau curajos!

mimo te-am "mirosit" eu ca in asteptare sa devii mare soacra mare , o sa te "razbuni" la dublu pe bietu' ginere ....ai vazut ce fata cuminte ai, ai vazut? suspicioasa mica ce esti !....da' cu asa mamica ...cum altfel ar putea fi fata
a, ia baga un martini aci, ca te-ai laudat

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Noi suntem bine, ne creste dintisorul ...

Azi-noapte s-a trezit la 4 jumate prima data si am fost foarte fericita, pentru ca de vreo luna s-a trezit de vreo 2-3 ori pe noapte.Sper s-o tina tot asa...

in rest...nimic nou....la serviciu destul de aglomerata saptamana asta, ieri si azi am ajuns la 7 acasa...dar nu mai stau atat de acum incolo...

Mergi la inceput

a, si va rog sa-mi spuneti, daca aveti premergator, de care aveti?

Mergi la inceput

vali la mai putine treziri noaptea, serviciu cat mai lejer si....pofta buna la martini ....ete ca beau si eu niste sangria, ca m-a "corupt" cuscra ...cred ca nu mai bausem de vreo 4-5 ani

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

vali eu l-am achizitionat acum o saptamana; e de la miniblu, e in pozele mele (e roz, dar aveau si albastru); noi am luat ca am crezut ca asa am si eu mai multa liniste cu teo, da' de unde ...nu e incantata de el...sta putin (uneori urla ca nici nu apuc sa o asez in el)si gata, plange si intinde manutele sa o scot de acolo; noi nu am cautat prea mult; ne-am uitat in cora si la miniblu, si comparatic calitate/pret/aspec/functii asta a fost ok; a costat 150 ron....poate fetele ai caror puiuti chiar il folosesc si sunt incantati sa te sfatuiasca mai bine

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

valentina ce program naspa, nu as rezista atatea ore...m-a ferit DD de job-uri cu program prelungit si neplatit, pana acum, sper sa ramana asa..
mimo ma bag si eu la un martini...macar asa, virtual..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Gata, asa cum am promis Martini pentru incalzire, un rand din partea casei, la toata lumea ...Valentina imi faci concurenta? sau ti s-a marit salariul?
Blankar sa bem si pentru Eric cel sanatos tun, fara infectie, fara reflux, fara tuburi, fara icneli Ia un si tu, ca meriti
Adrianahai noroc ca beui deja un martini...pai de ce s-a straduit fatoooo toata lumea sa schimbe capitolul, sa vorbim si in asta nou tot despre alea vechi ? Hai ca te-am iertat
Nicoleta ce bine sa ai baiat cum exudeaza el la bucatarie manca-l-ar mama pe el
Tuchiun rand si pentru nea Dumitru
Gecko daca visezi Martini , ai adormit cu noi in gand
Pt Mufa si Teo-rista care se antreneaza de zor
O picatura si pentru Rebe sa doarma bine la noapte!
Ursuleata nu mai stiu, pentru tine am inchinat? Daca nu , poftim
Sa traiasca mama soacra Bubu
Am uitat pe cineva? Oleo, pe Ariel dar sa nu ma spuneti ca ea e anti alcool total
Soviiii hai fatooo , ca se termina
Stelain cinstea zodiei tale "meticuloase"
Mai este, mai avem, daca mai pofteste cineva ...Adriuta, Mihutza, Vio pentru Barak Obama ca tare tanar arata

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Vali, http://www. bebelusultau. ro/detalii.php?cod=BV26 din asta ...e mai ieftin in magazin ...
Am uitat de Cami ia ca merge dupa peste
Editez ca ce era sa faaaaaaaccccccc...olgutzahai mai la bairam, ca facem incalzire pentru intalnirea de "specializare" a Tuchitei Noroc

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eeee, asa da, duamna Simo-mimo, buuuuuun!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput