Puiuti de Randunici 2008!! (121)
Raspunsuri - Pagina 18
Olgutzika spune:
Giani, ce tare e Andreiu' aici : http://good-times.webshots.com/photo/2171010060102278510zPdVlo
Ce mai vrei, dom'le, de la mine? Ma pozezi pe toate partile?!?!
Si cum se trage de pielea de pe burta, doar-doar s-o ridica in fund
....
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
nicol_conte spune:
Intru si eu pe fuga sa va multumesc pt urari

si sa dau de baut si de mancat

mai tarziu va invit si la dans..
Acum tre sa fug ca mai am cate ceva de facut si vreau sa profit ca a adormit pitica
La multe lunisoare tuturor bebeilor nascuti intr-o zi de 25! 
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Antonia
gbutucica spune:
Olga , stii care e faza ca reuseste sa se ridice doar daca se tine de el, e mortal
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
bubu05 spune:
Fetelor...imi pare rau ca stric atmosfera vesela de-aici...eu sunt tare trista...tataie al meu a plecat la cer...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
luny spune:
Mufarinul a sarit somnul de frumusete de la 10, abia acum adoarme la ora 13, la san, normal..
sa vadem cand se trezeste sa pape piureul..si abia dupa asta mai iesim si noi, si-l scoate mama si pe el..cand o fi asta?..
liana
incredibil prin ce ai trecut...inca nu inteleg cum a fost posibila atata neglijenta si cum tu ai avut asa constiinta incat sa nu comentezi nimic mai din timp..esti o curajoasa! bine ca s-a rezolvat si esti ok!
am savurat plimbarea prin Delta cu randunoi cu tot!sovi, tare fain e! unde mai exact?..si pozele-s super!
hello maria
am vazut poze cu Luca, Andrei si Tudor
frumusei baietei!!
bubu
, condoleante..scumpa, offf, stiu cat e de greu, eu m-am topit toata cand mi s-au parpadit bunicii

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Ah, chiar m-ati inveselit cu petrecerea de-aseara...aseara eu m-am dus sa fac piureutul lui Stef si randunoiul a acaparat calculiciul...cine pleaca la plimbare pierde locul de onoare...
Am vizionat poze superbe cu Tudor, Bubu mic, Andrei Butucel scump si Sash flumos foc, ca mami si montaj superb din Delta!
Zic si eu LMA puilor nascuti pe 25!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
LMA Nicol! sa fii sanatoasa!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
mstela spune:
Salutari si de pe aici!![]()
liana,asa deci,ai dat de
O
ca te-ai culcat ultima si te-ai trezit prima.Ete ca si Olga a avut insomnii.![]()
sovi,tz..tz..mi-ai facut pofta de inghe
...nu mai gasesc nene pe nicaieri..astia din zona mea nu servesc inghetata iarna ca cica ii doare in gat
.Iar galeata aia din cora e prea mare,si congelatorul nostru e burdusit,si nu as putea sa mananc o galutusa de inghe odata..asa ca..inghit in sec de la tine
..Distractie placuta la nunta..sa nu ingheti si sa vii cu pozici.
Bubu,aoleu,condoleante!
Odihneasca-se in pace!
Am de vizionat pozici multe,dar fug la treaba acum.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Olgutzika spune:
Bubule, imi pare tare rau...
...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Am pus si eu pozici noi, cu escaladarea taburetului de la Poang "in direct" de astazi ( ca daca filmez, imi ia iar o zi sa pot pune filmuletzul
) si cateva de saptamana trecuta, de la ziua bunicului.
Pana una alta, a halit tot cartoful meu dulce cu prima ei lingurita de piept de pui. Acum asteptam consecintele
!
Luny, zi de exceptie
!
Giani, sper ca ai plecat si tu acasa
!!!
Stela, spor la trebi
.
Olga
mamica de