Puiuti de Randunici 2008!! (121)
Raspunsuri - Pagina 13
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Buey mimo,,,,pe tine te-am vazut cu freaza noua, si pe vladut dormind in hamac........bausi prea mult si nu mai stii ce poze arati pe net:))) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma IAR POZE tiker Mami de ursulet |
Fataaa, te uitasi in stanga...vireaza la dreapta de freza noua, ca aia era in august
Hai serveste [pahare] lasa, se mai intampla 
Si gata, noapte buna

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Hai ca va si dansez inainte de culcare, ce nu fac eu pentru voi ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
ursuleata spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
Fataaa, te uitasi in stanga...vireaza la dreapta de freza noua, ca aia era in august Hai serveste [pahare] lasa, se mai intampla ![]() Si gata, noapte buna ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
M-am uitat la toate ca am crezut ca nu ai stiut de unde sa pui linkul:)))))
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Sovi
, nu pot sa-ti vad pozele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
e clar, v-ati imbatat toate

ma duc la somn ca bebe doarme de la7 si parca vad ca se trezeste la 5:)))

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
lianam spune:
aoleeeeu, spala omu' 5 vase si voi umpleti 4 pagini, mimo danseaza, apare sovi
.....
olgutzika deja sunt
...fac mai rar pipi si pot sa ma si "tin" mai bine
, drept dovada ca azi m-am plimbat cu teo afara...de 2 zile saraca a fost consemnata la domitzil
....fac piureul si ma pun pe vizionat poze si filmulete cu vecinica mea cea frumoasa
...daca mai stau mult, vine timpul sa fac pipi la borcanel si sa fug cu el la clinica
....si maine (duminica) imi vine si soacra
care cred ca are sedere prelungita
...sper sa am timp de ciripeala
...si azi avem muuulte drumuri de facut, si apoi si musafiri
...ete asa ma mentin eu tanara
.....NU CA BUBU CARE VREA STATUIE SI SFORAIE DE O AUD DE AICI
...bubuuuuu
ai adormit cu martini langa tine? ![]()
Liana, mami de Teo
mstela spune:
Sovi
..super montajul

..Dar cam mic bibanul ala!
:Poze nu ma lasa sa vad!
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:

Sa ai spor liana si la cat mai putine pishuri!
![]()

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
lianam spune:
ursu
las ca ursuletu tau e cumintel si intelegator, si stie ca maine e sambata, o sa se trezeasca la 9 ![]()
uite cine e pe metereze: mama lu' tiza
...
...pai daca avem fete cuminti, ne permitem sa stam, nu? ![]()
Liana, mami de Teo