Pepenasi de iulie-august 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 20
Dianami spune:
Didi, pupam manuta sa treaca repede. Crema aceea nu ustura,
.
Ileanna, bine ai revenit! 
Diana, mami de Iulia si Andrei
SunSmile spune:
Deci lista e asa:
Cristina
Didi
Bobita
Tecky
Rontzy
Diana
Caprioara
Anka
Kamelya
Serenity
Gini
Flo
Pica
Dara
Sun
Am bolduit confirmarile...mai asteptam. Eu o sa dispar in 20 de minute dar mai apar nitel dupa biserica.
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
ankalaura spune:
ILE - ce ma bucur ca te vaz online ![]()
Cu tot stilul tau funny, nu am putut sa nu cad in butoi... Ce sa spun despre domnii angajatori... Si ai tai si nu numai ai tai... In anii mei de experienta mi-am dat seama destul de tarziu, dar PROFUND, ca jobul te mananca, este o chestie pentru care te agiti degeaba, nu numai ca nu iti ridica nimeni statuie, dar esti urgent dispensabil, ramplasabil, cum vrei tu sa ii zici.
Mi-am dat seama cat de mult am pierdut - ma rog, la mine era o oaresce diferenta... nu sunt o carierista, ci doar am avut nevoie de bani, cam de-aia m-am agitat eu la job, promovari si bonusuri de target pe departament si alte vrajeli.... aveam nevoie de bani ca sa platim apartamentul asta cocotat la etajul 9 si confort doi, bun rau cum e, e un acoperis.... - dar cat am pierdut din timpul care trebuia petrecut cu familia mea...
Si ce linistiti sunt altii care se ridicau frumusel de pe scaun la ora 6 si pa si pusi... Si multi castiga sume frumusele si fara par alb in cap.
Eu singura am gresit, ma incarcam singura, nu puteam zice nu... Daca ziceam nu, probabil ca nu mai pupam mariri ceva mai dese ca restul, etc... blabla...
Dar una peste alte.... politicile de hr nu sunt decat "politici"... Sunt "amenajabile" in functie de temperatura de afara si de cat de tare bate vantul... Nu in functie de omul care a ranit 7 ani, 10 ani, 4 ani... Si in nici un caz de mogaldeata urlatoare pe care omul ala o are acasa....
Eu de-aia nu ma mai intorc nici peste 2 ani. Cu lege, fara lege, nu ma mai intorc. Nu mai am chef de zambete fortate - "Vai, o sa ai un bebelus, ce tare ne bucuraaaam!" Si printre dinti - fir-ar sa fie de iepuroaice, ca uite, tre' sa mai angajez un om ca face asta copii la treij'cinci de ani!" 
Anca mami de Eliza si Erika