LMA Comori de nov-dec 04(189)
Raspunsuri - Pagina 21
andreap spune:
salutare si de la noi,dupa o absenta prea lunga![]()
incep prin a spune LMA celor deja sarbatoriti:Mihnea,Denisa,Kenzo,gemenii Bianca si Tudor,Andrei..si daca am uitat pe cineva
scuzele mele.
Noi am fpost 1 saptamana in vacanta la Pitesti;a fost tare bine cu ajutoare
..ne-am vazut si cu Diana si Andrei...
Maria e bine;i-am pus ochelari de vedere si e tare frumusica
.trebuie sa-i purtam 2 luni non-stop,apoi la control si mai vedem.
Sara e bine si ea,creste si e tare dragalasa,vesela si nebunica.s-a mai cumintit,nu mai plange in carucior asa cum facea.in continuare ma chinui sa-i bag lapte praf si nu vrea....
Anne Marry,felicitari..vei fi si tu mamica de iunie ca mine.
Monica,ce mai faceti?
Otilia,Fulguletz..voi cum sunteti?
Spun de pe acum LMA si celor sarbatoriti in zilele urmatoare,nu stiu daca apuc sa mai intru:Alex,Damiana,Luca....sa fiti sanatosi si voiosi
BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
fulguletz spune:
la noi inca mai e 4 nov, asa ca inca mai pot ura LMA lui Andrei! sa fi sanatos si sa aduci multa multa bucurie parintilor tai![]()
am vazut gramezi de poze...sincera sa fiu chiar imi era dor sa vad poze cu torturi, copii fericiti, petreceri , balamuc intr-un cuvant
mi-a ramas gandul la ultimele poze vazute, mai exact la fetele lui cecilica(mey..cu asa fete zau ca te inteleg ca si anu asta o sa uzi pomu la radacina
) si la tortul facut de try(nota 10) try.
andreap, mey, sunt grasa si frumoasa
, balena cu arsuri la greu si alte alea
si printre picaturi incerc sa ma mai bucur si eu de sarcina asta(atat cat a mai ramas din ea)...Incerc sa ma relaxez si sa uit de problemele avute cu rinichiu drept(care inca ma mai doare
) si bacteria lu peste prajit care nu mi-a trecut nici cu n doze de antibiotic...plus altele...
mai nou, azi m-a lovit iar durerea de nerv sciatic(pe care am avut-o si la david la sf de sarcina)
da se poate si mai rau![]()
mey..deci...cine prinde dopu meu? cine preia stafeta?
...hai curaj!..e ca buchetu miresei...il prinzi si ti se lipeste de maini![]()
![]()
![]()
apropo, anne mary, felicitari pt sarcina!
37 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)
fulguletz spune:
a trecut de 12 noaptea asa ca sunt prima uratoare a sarbatoritilor de azi Alex, Dami si Luca-Matei! ! la multi ani, dragi puiuti!
Otiliav spune:
Damiana, Alex si Luca, sa fiti sanatosi ci sa primiti cadouri cum va doriti! Petreceri frumoase!
Fulgule, nu ajunse si la voi valul de inundatii? ca fusei de vreo 12 ori la bazin cu Ana si e musai sa ma balacesc si eu cu ea
.
Cassandra, ma bucur ca ai mai intrat ca te dadusem disparuta!
Anne-marry, iti predau o stafeta de fetita, ce zici
?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
35+
Pozele noastre
monica-elizabet spune:
Capitol nou aici
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post