Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (209)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Tiii, am reusit sa il bag pe Bubu la al2lea somn. E tare buna atomica, l-a stors de tot de puteri. L-a alergat, l-a gadilat, s-au tot jucat pe aici. Asta este fata frumoasa a lucrurilor, si anume ca eu doar i-am urmarit si s-au ocupat unul cu celalt. Partea neplacuta este ca voiau aceleasi lucruri, sau Alex nu ii dadea voie sa se joace cu ea, ceea ce insemna sa intervin sa ii potolesc. Uneori se lasa cu tipete, alteori cu inghionteli. Au tras amandoi de o jucarie de mare minune ca nu s-au taiat la maini cu plasticul acela.

Ca sa va ilustez o astfel de zi, ma apuc acusica sa descarc cateva poze. Va anunt eu cand sunt gata.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitolul 210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danuta36

Alinus ce tot vorbesti de balene,ca eu n-am vazut decat mamici tinere si frumoase...si suple! faine pozele,vad ca a-ti petrecut bine...O sa incerc si eu Happy tura viitoare,ca prea le lauzi

Uitai sa zic,ca a inceput si mandra mea sa zica mama,nu numai tata,baba...si altele bebelusesti
Si sa ma laud ca am mai slabit un pic,am ajuns la 64 de kg

Pupici si o zi faina sa aveti!

Haaaa, si eu care credeam ca ma complimentezi pt ca esti putin mai balena decat mine, dar tu nuuuuuu, esti slaba dom'le la 64 kg. Eu ma invart de 1 an de zile pe la 70 , nu gluma. Scazusem la 68, dar....
Felicitari Mirunei pt progrese. E u m-am convins ca Teo intelege foaaarte multe, doar ca nu poate vorbi, uneori insa are modul lui de a confirma ceea ce zicem(in speta cand discutam despre el si il laudam, se duce repede ci face lucrul respectiv, semn ca a inteles).

Nu stiu daca v-am zis, Teo imita fff bine tusea inca de cand avea vreo 7-8 luni. Pe la vreo 10-11 luni vorbeam cu mama la telefon si se auzea fratele meu tusind, si bineinteles ca intreb "cine tuseste acolo?" la care Teo se pune pe tusit. Si bineinteles ca zambea satisfacut. Am ras sa mor nu alta.

Acum prefera sa ma imite pe mine, ma ajuta la treburile casnice, da cu aspiratorul, el tine teava si eu din urma (imi ia o juma de ora, dar n-am ce-i face ca se pune pe urlat, desi aspiratorul e cel mai mare dusman al sau), acum de ex plimba numai partea din fata a aspiratorului. In bucatarie se sterge pe maini si la gurita dupa ce papa, sterge masa cu prosopul, face curat pe masa (adica imi da tot jos de pe masa, si apoi sterge, insa daca ii spun "lasa pe masa ca papa mama" se conformeaza si lasa. Imi da si mie sa mananc.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput