Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (209)
Raspunsuri - Pagina 18
sim_stoian spune:
Gata, am trimis. Am pus in cc si adresa comuna de mail.
Sabina, mi s-a pus mie pata pe Nikon, asa ca o sa merg pe varianta asta. Dar cele 55 - 200 cum ti se par? Si cat de important e VR? Mie mi se pare important, dar vreau parerea cuiva care stie mai bine.
Jurnal de calatorii
aniast72 spune:
Erina, foarte bine ca n-ai lasat copilul in premergator. Sa pui un bb la 4 luni in premergator mi se pare nebunie curata (sau prostie). Nu te mai stressa cu mersul Dariei, intr-adevar fiecare copil are ritmul lui. 
aandreea27, prefer sa pastrez eu si pofta de somn a lui Vladi...ce zici de el ca ieri dupa amiaza a dormit de la ora 13 pana la 16.30?...Sigur, asta nu se intampla zilnic, de obicei la pranz doarme cam o ora si jumatate.
luy, cred ca secretul mancaciosului meu este Tonotil-n, sunt vitaminele pe care i le-am dat acum vreo saptamana dar care se pare ca au efect intarziat. Sigur...si sacul de jucariicu care ne jucam in timpul mesei. ![]()
mandarinuta, sanatate multa Antoniei, am tot omis sa-ti spun ca mi-a parut tare rau ca nu ne-am vazut la petrecere. Pupici micutei bolnavioare.
bernix, jur ca nu ma mai plang de mancatul lui Vladi, oricum cred eu ca facuse fobie de lingurita...acum efectiv il las in pace daca refuza ceva dar mi-am cam dat seama de orele la care are el chef sa manace. De ce nu incerci si tu niste vitamine? (de care am scris mai sus)
Trebuia sa ma intrebi pe mine de centura Ploiestiului ca iti sugeram sa o iei prin oras, faceai mult mai putin si daca nu as fi fost tintuita in casa am fi putut bea si o cafea. 
Parintii mei au plecat ieri pe la 6.30 din Bucuresti si au ajuns acasa (langa Ploiesti) la 12 noaptea...
myral, sa stii ca aceeasi senzatie am avut-o si eu vis a vis de vitaminele Elisei....se dusese si picul de pofta de mancare pe care-l avea. Noroc ca a recuperat pe parcurs.
mirella76, felicitari din suflet...sunt speriata si eu de a doua mea sarcina ca a venit destul de repede dar, dupa ce te-am citit pe tine, parca am prins curaj.
| Citat: |
| Autor: Roxana_G Andreea, sa stii ca si eu incerc sa ma joc cu Andrei undeori si ca si Vladi ma cam ignora. Numai cu Alex incearca sa interactioneze. Eu sunt buna numai de dansat si carat in brate. |
Rox, din pacate eu nici la carat in brate nu mai sunt buna.

Sim, se pare ca Vladi s-a molipsit de la Stefan cu somnul, chiar daca nu s-au vazut de curand...si el tot 3 ore jumate a dormit ieri...numai ca eu n-am fost pe faza sa profit de ocazie.

aa...acum citesc...e varsta cand copiii ar trebui sa inceapa sa manace singuri??? Cred ca mai am de asteptat cu Vladi...noi abia incepem sa mancam cu lingurita in mana lui mami...
greyeras, pai n-a pomenit nimeni de amnio pentru ca oricum era sarcina mult prea evoluata pentru asta...din cate stiu eu. Tin pumnii sa fie totul bine.
Sabina, eu i-am dat ieri si alaltaieri lui Vladi dovlecel umplut si s-au batut turcii la gura lui...a, i-am facut cu carne de curcan. Azi vreau sa-i fac o reteta proprie tot cu carne de curcan, frunze de menta, piersica (pe post de cartof) puse la cuptor...si putin orez. I-am mai facut si parca i-a placut. Fi-miu manca bine fructele, ceea ce m-a facut sa le combin cu legumele in varianta gatita si se pare ca am avut succes.
Ah, am uitat sa te intreb...merge netu' sau am scris degeaba aici?
Sim, imi trimiti si mie meniul de la gradi, plss?
Andreea
in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Sabina spune:
Merci mult de tot fetele!

Sim, nu stiu cum e 55-200 asta.
VR cica te ajuta sa nu=ti iasa pozele miscate...da nu e chiar asa cum se zice. Nu e f important.
calitatea optica a obiectivului cinteaza.
Daca ar fi sa-mi iau vreodata Nikon, eu mi-as lua d£00, cu 18-70 all around, 50 cu 1.4 pt portrete, 60 micro pt macro si 85 cu 1.4 ca teleobiectiv.
vise taica, vise.....
Eu acuma folosesc un obiectiv vechi, manual, focala fixa, de 50 mm.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
sim_stoian spune:
Andreea, am trimis si pe mailul comun.
Sabina, suna scump ce zici tu acolo
. Eu una vreau DSLR, dar pentru noi, asa ca nu o sa imi iau si obiectiv pt macro. O sa ma mai uit si iti zic daca am nevoie de ajutor sa mi-l aduca tatal tau. Tks.
Jurnal de calatorii
greyeras spune:
Sabina tare buna intrebarea cu ce mai gatim bebeilor. Si eu sunt in pana de idei mai ales ca de vreo saptamana Adelina refuza sa manance la pranz. Dimineata si seara mananca bine, la pranz refuza. Acum am venit de la masa, piure cu pulpita de pui nu a vriut in schimb a acceptat sa manance ciorba cu perisoare de pui, dar nu prea mult, vreo zece lingurite, incerc sa-i mai dau mai tarziu. Eu nu sunt adepta ciorbelor, de obieci ii dau doar felul doi, mi se pare mai consistent.
In schimb cand are chef ii dau si ei o lingurita si ea imi da mie sa mananc si eu ei. Incerc sa-i explic ca trebuie sa manance ea, dar tot mie imi da. De altfel abia ce facusem curat cat timp a dormit ea si acum e dezastru in bucatarie.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Lasa Rox ca si la noi daca era tati acasa il trimeteam la Mac sau pana la Dristor macar sa ia shaowrma.
sim_stoian spune:
Sabina, am gasit un 18-70 pe emag, e aprox 1100 ron.
Edit: am gasit o oferta pe f64, body de D80 si am reducere 50% la obiectiv si au 18-70.
Cred ca am gasit ce cautam, tks, Sabina. De acum sa studiez pe net. Hihihi, poate mergem la o sesiune de photo dupa ce il iau.
Jurnal de calatorii
greyeras spune:
Mama ce meniu are Stefan la gradi, foarte diversificat. Bravo.
greyeras spune:
Ma duc sa imbrac fata sa iesim putin pe afara, mai tarziu o sa fie si mai racoare, profit si trec si prin piata sa mai iau niste fructe. Am incercat sa-i dau suc de fructe dar nu vrea, ea nu bea decat apa si lapte, altceva refuza. E bine ca mananca fructele asa, ii tai marunt si ea le mananca singurica. Acum vad ca-i plac portocalele.