De unde stiti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Al meu, capricorn fiind, ma respecta, ma pupa, ma ia in brate si imi spune des ca ma iubeste, stiu de fapt.
Ideea cu subiectul asta mi-a venit deoarece ma acuza des ca eu nu il iubesc numai spun, apoi m-am gandit "de unde stiu eu ca ma iubeste"?
El nu face multe din ce spuneti voi aici, ma lasa sa car lemne la etajul 2, uneori ma lasa sa inghet de frig la servici, ca nu a dus acolo lemne, daca vreau ceva pt mine niciodata nu sunt bani. Nu se ocupa prea mult de copil, dar stiu sigur ca o iubeste. Nu ma sustine in ceea ce vreau eu sa fac(facultate), pare cam indiferent.
Eu.....normal, nu sunt perfecta, incerc sa gatesc cat mai des si cat mai bun(dar niciodata nu il vad incantat, mananca el...(mama lui e bucatareasa, intelegeti voi), nu sunt o nevasta "fierbinte" dar nici rece si indiferenta. Ma ocup de copil, de casa, sa aiba haine curate (NU calc, dar nici el), obisnuiam sa umblu prin magazine, alegeam haine pt el ca nu avea mai nimic...Nu mi-ar placea sa stiu ca ii e rau.
El...nu bea, nu umbla aiurea, munceste mult, nu minte, e familist...
Mama a zis odata "voi aveti o conventie", adevarul e ca nu ne certam, nu ne jignim unul pe celalalt, nu as putea sa fac asta si nici el.......ne iubim in felul nostru

mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Tyaa,

Tu il iubesti? Poate te axezi prea mult pe "ce nu face" si prea putin pe ce face.

Am avut si eu socul "suedez" adica l-am cunoscut pe prietenul suedez al sora-mii care: gateste el de obicei, isi calca mereu lucrurile lui, da cu aspiratorul... munceste ca un suedez, adica mai tot timpul.

Sotul meu e foarte "roman", a curatat o data un cartof - a iesit hexagonal dupa vre-o 30 de min; stie cum arata fierul de calcat dar nu si cum functioneaza; dar munceste mult la servici si incerc sa nu-l incarc prea tare acasa.

Si eu sper ca el nu ma iubeste pt ca-i fac ciuperci umplute si pizza de muuult mai multe ori decat e sanatos pt ca-s favoritele lui si ca-i calc camasile la dunga!

Mergi la inceput

Cristiama, eu il iubesc si el ma iubeste. Nu ne rasfatam, asa suntem noi....doar vroiam sa vad cum e la altii, nu l-as schimba pt nimic. P
Nu zic ca nu mi-ar placea si mie sa fiu rasfatat uneori, sau sa ma mai surprinda cu un cadou, sau stiu eu ce.....dar asa e el.
Si faptul ca mi-a zis ca el ma iubeste mai mult, eu pe el m-a putin, m-a facut sa ma intreb ce fac eu pt el si ce face el pt mine..ca sa isi permita sa spuna ca eu il iubesc mai putin....
El face ce am spus mai sus, multe lucruri bune.....nimeni nu e perfect.
Imi place sa citesc si cum e pe la altii..

Mergi la inceput

Si bine zici, nu mi-ar placea nici mie sa ma iubeasca pt cum gatesc, gospodaresc....etc....nu s-ar supara daca nu as gati nimic. Pt el nu asta conteaza. Si ma bucur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristiama

Tyaa,

Tu il iubesti? Poate te axezi prea mult pe "ce nu face" si prea putin pe ce face.

Am avut si eu socul "suedez" adica l-am cunoscut pe prietenul suedez al sora-mii care: gateste el de obicei, isi calca mereu lucrurile lui, da cu aspiratorul... munceste ca un suedez, adica mai tot timpul.

Sotul meu e foarte "roman", a curatat o data un cartof - a iesit hexagonal dupa vre-o 30 de min; stie cum arata fierul de calcat dar nu si cum functioneaza; dar munceste mult la servici si incerc sa nu-l incarc prea tare acasa.

Si eu sper ca el nu ma iubeste pt ca-i fac ciuperci umplute si pizza de muuult mai multe ori decat e sanatos pt ca-s favoritele lui si ca-i calc camasile la dunga!

cristiama

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Daca vrei sa fii rasfatata mai mult,daca tanjesti dupa ceva mai multa tandrete,nimic nu te impiedica sa faci tu primul pas.Daca are un suflet cald,vei vedea ca,dupa un timp,iti va raspunde la fel.In definitiv,dincolo de mancare,haine spalate si calcate,etc,toti avem nevoie de o mangaiere,o vorba frumoasa care sa ne mangaie sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

pentru ca ma suporta
altul ar fi luat-o la goana pina acum!

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Incep sa cred ca si noi sunte surori nu numai sotii nostri frati.
Citat din propriul meu tata:
"te iubeste foarte mult daca te suporta, ca nu cred ca altul te suporta"

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput

Wonderful, nu vreau sa fiu rasfatata(poate f rar, cum ziceam mai sus)...nu cred ca as suporta, ce pot fac eu, ce nu......el , ia, hai mai ziceti voi....citesc cu placere.

Mergi la inceput

Si rasfatatul asta e de mai multe feluri, intr-un fel pot sa spun ca sunt rasfatata, ca nu duc lipsa de pupaturi si imbratisari. In schimb nu mi-ar placea sa faca lucruri pe care le pot face si eu. Corectez ce am zis mai sus, ca ma contrazic singura, depinde despre ce fel de rasfat e vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Cand mi-am cunoscut sotul eram prinsa intr-o relatie abuziva,eram constienta de ceea ce mi se intampla dar nu reuseam sa ma desprind.
Drept urmare nu i-am acordat nicio sansa sotului si am ramas cu celalalt continuand agonia unei relatii bolnave...Un an de zile ne-am tot intersectat in diverse locuri,eu la bratul celuilalt iar sotul cu diferite domnisoareEl nu-si lua ochii de la mine iar eu,pe atunci, nu intelegeam de ce ma invadeaza o stare de liniste si pace cand ii simteam privirea.
Acum , dupa 8 ani de casnicie stiu.
Iubirea din ochii lui era calda,lina,blanda, total opusa iubirii maladive pe care o traiam eu atunci.
Cand o cunostinta comuna mi-a spus ca el este indragostit de mine de mai bine de un an iarasi nu am inteles.Noi doar dansasem impreuna intr-o seara si schimbasem cateva vorbe in urma cu un anSi intr-o zi,trista si nefericita, am simtit ca trebuie sa-l vad,am simtit nevoie de starea de bine si de siguranta pe care o aveam in prezenta lui.Am facut sapaturi si am gasit cu greu un numar de fix de la serviciul lui de atunci(nu erau prea multe telefoane mobile acum 9 ani).Am stat minute in sir uitandu-ma la acel nr de telefon copiat dintr-un ghid de servicii.Nu stiam ce sa-i spun ,nu stiam cine sa-i spun ca sunt, nu stiam ce vreau de la el.Stiam doar ca am nevoie de prezenta lui,de linistea interioara pe care mi-o transmitea simpla lui prezenta...Si l-am sunat, nu a parut deloc surprins cand i-am zis cine sunt...parea ca ar fi asteptat telefonul meu dintotdeauna...Si ne-am intalnit,ne-am casatorit...si acum dupa 8 ani de casnicie traim aceeasi poveste de dragoste ,calda si linistita ca un cer senin de primavara...relatia noastra nu are suisuri si coborasuri,e o linie dreapta neintrerupta...eu sunt fericirea lui,iar el e fericirea mea...vedem asta in fiecare zi unul in ochii celuilalt.

Mergi la inceput