Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (123)
Raspunsuri - Pagina 4
irina_stef spune:
ce fac fetele?eu am o durere de burta de numai pot,mi-a venit
eu pana sa nasc aveam CM regulat,e si de cand am nascut imi vine numai aiurea de stau si cu stres,o luna da,2 nu si tot asa,si e si mult mai putin decat inainte,bine in privinta asta ma bucur.voi a-ti patit asa?
aaa am primit bila aia,am spalat o tura cu ea,au iesit curate hainele dar ce-i drept nu aveau pete periculoase,maine bag haine albe si va zic cum sta treaba deocamdata vad ca e ceva de capul ei,MA MIR.
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika ank - vad ce pe mine m-ai omis cu intrebarea ... bine, nu era nimic important, era doar asa de curiozitate: v-ati gandit la nume pt. fragolina? (apropo de tricoul de la ziua lui Raulito |
scuze draguto
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 8 saptamani pana vine

bb_yasmi spune:
hihi hi eu stau cu usile de la bucatarie legate...![]()
![]()
ellis, ma gandeam dar momentan nu mai am unde sa le pun.
irinush, eu inainte eram asadereglata, acum sunt ceas dar iau AC de vreo 8 luni.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Ank83 spune:
Irina asteptam vesti in continuare despre bila minune ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
irina_stef spune:
lavi as lua si eu AC dar tre sa citesc putin despre ele,eu as lua mai mult ptr ca zic eu ca la mine e ceva hormonal,si poate mai ma regleaza astea,nu am luat decat o data 2 saptamani,cand eram tinerica![]()
bb_yasmi spune:
irinua nici eu nu am luat mai mult de 2 luni vreodata, dar dupa ce am nascut chiar nu am vrut sa stau in stres ca nu imi vine. eu inainte sa raman gravi luam doar ca sa imi aman menstra ca aveam nunta sau plecam in concediu...![]()
![]()
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
si bubulina
irina_stef spune:
ANK maine ii fac si poza...dar sa vezi banditii astia,bila asta a fost asa ceva mizilic ca ei de fapt vroiau sa vanda saltele televizoare si altele muuult mai scumpe decat bila asta,deci ei o dau pe asta sa te faca sa le cumperi si altele.eu am luat bila si celelalte chestii la revedere ca nu am incredere,cumatra mea a luat cea mai mare teapa cu firme din astea.
bb_yasmi spune:
eu ma retrag la o baita!!
pupici
mami Lavi
si bubulina
Ank83 spune:
...Azi am facut prima zi de practica la scoala... intr-un cabinet de demonstratii ..unde era un pat cu o baba de plastic si ciufulita in el 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito