Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (123)
Raspunsuri - Pagina 22
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca starea de sanatate a Anei lasa de dorit...are puroi in gat si inceput de otita asa ca suntem pe antibiotic, picaturi pt. urechi...febra nu a mai facut dar o tin sub supraveghere....de mancat mai nimic...ca deja imi vine sa-i pun mancarea in cap....pt. de jucat si manevrat toata ziua buna-ziua e sanatoasa, dar cand e vb de mancare e bolnava ,nici macar lapte nu mai vreamami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
cum sa-i pui mancarea-n cap?
Bucura-te ca macar nu e pleostita chiar daca e bolnavioara... o pupam sa-i treaca mai repede...

Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
Miha, am inteles gresit? Amira nu a avut dintisori? Pai atunci felicitari pt iepuras!!!! Lasa ca recupereaza repede... nici Lucas nu a avut pana a-mplinit 7 luni si acum suntem deja la al 8-lea dintisor pe care l-am vazut chiar azi, dupa ce ieri i-l vazusem pe al 7-lea... ce vreau sa zic este ca vor aparea cam unul dupa altul, foarte repede...
Jasmin si micutzul
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
ram0nica spune:
Aaaa, trebe' sa va spun ce a facut smecheritul: nu voia sa manance laptele si ca sa-i fac "pofta" i-am luat biberonul si am acoperit tetina cu mana si ma prefaceam ca trag din el, tzocaind zgomotos. Ce credeti ca face?! Cu o mare viteza imi smulge biberonul si il arunca pe jos si nici n-am apucat sa reactionez ca ma si trezesc jumulita de par si muscata de nas! Nah! Asa-mi trebuie daca poftesc la laptele copilului 
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui Vasari Amira, felicitari! Multumesc pentru urari tuturor. Am ajuns si noi acasa, am adormit-o pe Maria, sper sa avem o seara linistita. :)Bianca, vad ca la voi problemele nu se mai termina! Imi pare tare rau... Jasmin, nici eu nu stiu, nu folosesc chei la birou, am folosit doar la usa de la intrare, unde nu se vede nicio gaura. Oricum, voiam sa spun ca Maria ma imita mai nou in tot: dimineata se trezeste si se cantareste Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
... SE CANTARESTE????? 

Jasmin si micutzul
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui ram0nica Aaaa, trebe' sa va spun ce a facut smecheritul: nu voia sa manance laptele si ca sa-i fac "pofta" i-am luat biberonul si am acoperit tetina cu mana si ma prefaceam ca trag din el, tzocaind zgomotos. Ce credeti ca face?! Cu o mare viteza imi smulge biberonul si il arunca pe jos si nici n-am apucat sa reactionez ca ma si trezesc jumulita de par si muscata de nas! Nah! Asa-mi trebuie daca poftesc la laptele copilului ![]() |
te-a jumulit?...

... ce nazdravan....nasoala faza cu entero, am avut si noi... ii drim sa se faca repede bine...
pt micutJasmin si micutzul
ram0nica spune:
| citat din mesajul lui Jasmin012 te-a jumulit?... ![]() ... ce nazdravan....nasoala faza cu entero, am avut si noi... ii drim sa se faca repede bine... pt micut |
Multam' de sustinere!
Jumuleala la el e distractia favorita. Si eu care speram ca odata tunsa nu ma mai trage de par, mi-am gasit cu el nasul!!!! Cum ma prinde ca ma dau mai aproape, in 6 din 10 cazuri cu muscaturi si jumuleala ma trateaza! Dar are un anume fel in care procedeaza: isi afunda gurita ca un vampir in gatul/narul/umarul meu si amandoua mainile in par. Aaaaa, si radeeee! Ca eu ma si prefac ca plang.
De nu-stu'-cate ori am stat zile-ntregi invinetita pe la gat de incepuse barbatul sa intre la banuieli ca-n ecuatie e amantu'.
Da' s-a convins cand a patit-o si el!
bb_yasmi spune:
eu m-am apucat sa fac o praji....

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
ellis spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi gata nani!! am dormit vreo 2 ore!! iasmi are 4 ore de cand doarme!!!! de stefania mai stiti ceva??? ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
a mea doarme 4 ore legat numai noaptea, si nici atunci nu-i sigur

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]